Yandex Metrica

ABD'li oyuncu Jay Pickett hayatını kaybetti

ABD'li oyuncu Jay Pickett hayatını kaybetti

Pembe dizi olarak bilinen yapımlardaki rolleriyle tanınan ABD'li Jay Pickett, film çekimi sırasında fenalaşarak hayatını kaybetti.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:44

"General Hospital" ve "Days of Our Lives" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan aktör Jay Pickett, 60 yaşında hayata veda etti. Ölüm haberini karısı Elena Pickett doğruladı.

Senaristliği ve yapımcılığının yanı sıra başrolünü de üstlendiği "Treasure Valley" filmi için gittiği platoda fenalaşan Jay Pickett, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Treasure Valley'den rol arkadaşı Jim Heffel ise Pickett'ın filmde bir sahne çekmeye hazırken atın üzerine öldüğünü ve aniden yere yığıldığını söyledi.

Filmin yönetmeni Travis Mills, sosyal medyadan yaptığı açıklamada " Başrolümüz, yazarımız ve yapımcımız Jay Pickett, bir sahneyi çekmek üzere mekandayken aniden vefat etti. Çok üzüldük ve bu şok edici trajedide harap olan ailesi için üzgünüz." dedi.

Nedeni henüz açıklanmasa da Pickett'ın ölümünün kalp krizi gibi göründüğünü ifade eden Mills, orada bulunan herkesin Pickett'ın hayatta kalabilmesi için elinden geleni yaptığını da sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading