Yandex Metrica

Aaron Sorkin'in Nicole Kidman'lı 'Being the Ricardos' filminden fragman

Aaron Sorkin'in Nicole Kidman'lı 'Being the Ricardos' filminden fragman

Başrollerinde Nicole Kidman ve Javier Bardem'in yer aldığı Aaron Sorkin imzalı Being the Ricardos filminden tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:09

Moneyball, Steve Jobs ve The Social Network gibi filmlerin senaryosuna imza atan, bu yıl yazıp yönettiği The Trial of the Chicago 7 ile Oscar'a aday gösterilen Aaron Sorkin, yeni filmiyle izleyici karşısına çıkacak. Amazon Studios, Sorkin'in yeni uzun metrajlı filmi 'Being the Ricardos'tan ilk fragmanı yayınladı.

Başrollerini Nicole Kidman ve Javier Bardem'in üstlendiği film, ünlü "I Love Lucy" ikilisi Lucille Ball ve Desi Arnaz'ın gerçek hayattaki evliliğini konu alıyor. I Love Lucy'nin çekildiği dönemde geçecek olan dizi, bir haftalık çekim süresince yaşanan olayların perde arkasını ve Lucille ile Desi ikilisinin arasındaki ilişkinin kırılma noktalarını ele alacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Kidman ve Bardem'in yanı sıra J.K. Simmons, Alia Shawkat, Tony Hale, Nina Arianda, Jake Lacy, Clark Gregg, Nelson Franklin, Linda Lavin, John Rubinstein, Robert Pine ve Christopher Denham gibi isimler yer alıyor.

Being the Ricardos, 10 Aralık'ta sinema salonlarında, 21 Aralık'ta ise Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading