Yandex Metrica

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı gidiyor? Antalyaspor'dan flaş açıklama

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı gidiyor? Antalyaspor'dan flaş açıklama

Antalyaspor yönetimi, adı Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın ile gelecek sezon için görüşecek. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Bu konu Rizespor maçından sonraki en önemli gündem maddelerimizden biri" dedi.

Spor

23.04.2024, 23:52

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, adı Beşiktaş ile anılan teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği hakkında konuştu.

Sinan Boztepe ile gelecek sezonda için yakın zamanda görüşme gerçekleştireceklerini söyledi.

Göztepe, Süper Lig'e Trabzonspor'u karşısına alarak giriyor Göztepe, Süper Lig'e Trabzonspor'u karşısına alarak giriyor Haberi Görüntüle

''İSTANBUL'DAN GELSİN GÖRÜŞECEĞİZ''

Adı Beşiktaş ile anılan teknik direktör Sergen Yalçın'ın gelecek sezon Antalyaspor'da görevine devam edip etmeyeceği ile ilgili soruya yanıt veren Boztepe, "Şu anda bu konuyla alakalı herhangi bir olumsuz bir açıklamamız yok. Olumsuz bir görüşümüz de yok. Bu konu Rizespor maçından sonraki en önemli gündem maddelerimizden biri. Hocamızla zaten görüşeceğiz. Hocamızın kardeşinin sağlık durumuyla alakalı bir sıkıntısı vardı. Ondan dolayı İstanbul'a gitti, gelir gelmez görüşeceğiz." diye konuştu.

Göztepe, Süper Lig'e Trabzonspor'u karşısına alarak giriyor Göztepe, Süper Lig'e Trabzonspor'u karşısına alarak giriyor Haberi Görüntüle

TFF GÖREVİNE DEVAM EDECEK Mİ?

"Başarısız bulduğumuz durumlarda dik duruşumuzu bozmayız" diyen Boztepe, Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'na katılan 20 kulübün 16'sının, Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin görevine devam etmemesi konusunda hemfikir olduğunu aktardı. Boztepe, "Bununla alakalı da yakın bir zamanda Kulüpler Birliğinden bir karar çıkacak. Karar çıktığı zamanda tüm kamuoyuna hep beraber paylaşmış olacağız." dedi.

Beşiktaş, Galatasaray'dan yıldızını istiyor! Kerem Aktürkoğlu pazarlık masasında Beşiktaş, Galatasaray'dan yıldızını istiyor! Kerem Aktürkoğlu pazarlık masasında Haberi Görüntüle

''DİK DURUŞUMUZU BOZMAYIZ''

Bir gazetecinin "Antalyaspor olarak imza atan kulüplerden biri miyiz?" sorusu üzerine konuşan Boztepe, şu yanıtı verdi;

"Bizim Galatasaray maçından sonra açıklamalarımız vardı. Hatta sonrasında yine bir konuşmam vardı. Bu konuda, başarısız bulduğumuz durumlarda dik duruşumuzu bozmayız." 

Boztepe, Türk futbolu için kulüplerin çoğunluğunun yabancı hakemden yana olduğu görüşünü paylaştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading