Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Real Madrid ve Manchester City avantajla dönüyor

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Real Madrid ve Manchester City avantajla dönüyor

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçlarında deplasman ekipleri galip geldi. Real Madrid, Almanya'da Leipzig'i 1-0, Manchester City ise Danimarka'da Kopenhag'ı 3-1 mağlup etti.

Spor

23.02.2024, 22:23

Şampiyonlar Ligi son 16 turu iki maçla başladı. Real Madrid, Red Bull Arena'da Almanya temsilcisi Leipzig'e konuk oldu ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Galibiyet golünü 48. dakikada Brahim Diaz kaydederken milli futbolcu Arda Güler süre alamadı.

Beşiktaş-Trabzonspor Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Beşiktaş-Trabzonspor maçı hangi statta oynanacak? Beşiktaş-Trabzonspor Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Beşiktaş-Trabzonspor maçı hangi statta... Haberi Görüntüle

MANCHESTER CITY AVANTAJLI DÖNÜYOR

Galatasaray'ın grubundna ikinci olarak çıkan Kopenhag ile Parken Stadı'nda karşılaşan Manchester City, karşılaşmayı 3-1 kazandı. Maçın 10. dakikasında Kevin De Bruyne ile 1-0 öne geçen City, Magnus Mattsson'ın 34. dakikada attığı gole engel olamayınca durum 1-1'e geldi. İlk yarının uzatma dakikalarında Bernardo Silva, durumu 2-1'e getirdi. Skoru belirleyen gol ise Phil Foden'dan 90+2. dakikada geldi ve karşılaşma 3-1 Manchester City'nin üstünlüğüyle sonuçlandı. İki karşılaşmanın rövanşı 6 Mart Çarşamba günü oynanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading