Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Barcelona ve Arsenal çeyrek finalde

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Barcelona ve Arsenal çeyrek finalde

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 2 maç oynandı. 1-1'in rövanşında sahasında Napoli'yi 3-1 mağlup eden Barcelona ve 1-0'ın rövanşında rakibi Porto'yu penaltılarla eleyen Arsenal, adını çeyrek finale yazdırdı.

Spor

13.03.2024, 17:50

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 2 maç oynandı. 1-1'in rövanşında sahasında Napoli'yi 3-1 mağlup eden Barcelona ve 1-0'ın rövanşında Porto'yu penaltılarla eleyen Arsenal, çeyrek finale çıktı.

Mbappe, Real Madrid'e mi gidecek? Mbappe, Real Madrid'e mi gidecek? Haberi Görüntüle

BARCELONA ZORLANMADI

Barcelona, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 1-1'in rövanşında Napoli'yi konuk etti. 15. dakikada Fermin Lopez ve 17. dakikada Joao Cancelo ile durumuı bir anda 2-0'a getiren Barcelona, Napoli'nin 30. dakikada Amir Rrahmani ile bulduğu gole engel olamadı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi: 2-1. Maçın sonucunu belirleyen gol ise Polonyalı golcü Robert Lewandowski'den geldi. Maçı 3-1 kazanan Katalan ekip adını çeyrek finale yazdırdı. 

TFF'nin erken seçime gitmesi için toplanan imza sayısı: Yeterli imza sayısını aştı! TFF'nin erken seçime gitmesi için toplanan imza sayısı: Yeterli imza... Haberi Görüntüle

ARSENAL PENALTILARLA

Gecenin bir değer maçında ise 1-0'ın rövanşında Arsenal ile Porto karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibine son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup olan Arsenal, 41. dakikada Leandro Trossard ile golü buldu ve bu üstünlüğünü 90 dakika boyunca korudu. 1-0 tamamlanan müsabakada 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynandı. İki takımın atakları gol getirmeyince maç penaltılara kaldı. Penaltılarda rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Arsenal adını çeyrek finale yazdırdı.

Dursun Özbek'in listesinde kimler var? Abdurrahim Albayrak listede olacak mı? Dursun Özbek'in listesinde kimler var? Abdurrahim Albayrak listede olacak mı? Haberi Görüntüle

PENALTILAR

Odegaard 1-0 (gol) 

Pepe 1-1 (gol)

Havertz 2-1 (gol)

Wendell 2-1 (kaçtı)

Saka 3-1 (gol)

Grujic 3-2 (gol)

Rice 4-2 (gol)

Galeno 4-2 (kaçtı)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading