Yandex Metrica

Uğur Şahin'den tüm dünyayı sevindirecek sözler: Aşı ertelendi durumu vahim görmüyorum

Uğur Şahin'den tüm dünyayı sevindirecek sözler: Aşı ertelendi durumu vahim görmüyorum

Koronavirüsün yeni varyantı olan Omicron'un gelecekteki gidişatına dair öngörüsünü paylaşan Türk bilim insanı Uğur Şahin, 'Aslına bakarsanız artık durumu vahim görmüyorum.' şeklinde bir açıklama yaptı.

Sağlık

23.01.2024, 22:05

Koronavirüs ile mücadelede onaylanan ilk aşıyı geliştiren BioNTech’in CEO’su Türk bilim insanı Prof. Uğur Şahin, Alman Bild gazetesine konuştu.

Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne söylüyor? Bor insan sağlığına zararlı mı? Hangi gıdalarda bor var? Bor kansere yol açar mı? Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne... Haberi Görüntüle

'DRAMATİK GÖRMÜYORUM'

BioNTech CEO’su Uğur Şahin, koronavirüsün yeni varyantı olan Omicron'un gelecekte nasıl gelişeceğine dair "Durumu gerçekten artık vahim görmüyorum" şeklinde açıklama yaptı.

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

OMİCRON AŞISINA ERTELEME

Türk bilim insanı Prof. Uğur Şahin, Covid-19’un Omicron varyantıyla mücadeleye yönelik aşısının teslimatının, beklenenden daha yavaş bir veri toplama süreci nedeniyle birkaç hafta ertelendiğini söyledi.

İklim değişikliğinin korkunç etkisi! Aşırı sıcaklar o hastalık riskini artırıyor! Erkekler risk altında İklim değişikliğinin korkunç etkisi! Aşırı sıcaklar o hastalık riskini artırıyor!... Haberi Görüntüle

'TEKRAR BAŞLAMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZ'

"Dalga sona ererse, bu tekrar başlayamayacağı anlamına gelmez" diyen Uğur Şahin, yeni varyantlar ortaya çıktıkça gerekirse yeni aşılar oluşturmaya devam edebilecek durumda olduğunu da sözlerine ekledi.


Loading