Yandex Metrica

Depresyonu azaltıyor, obeziteye karşı koruyor! Sağlık üzerinde sayısız etkisi olan bu taşı herkes kullanmalı!

Depresyonu azaltıyor, obeziteye karşı koruyor! Sağlık üzerinde sayısız etkisi olan bu taşı herkes kullanmalı!

Ayrılık veya şans taşı olarak da bilinen oniks, genellikle siyah renkte karşımıza çıkan bir taş. Takı, mücevher ve süs eşyası yapımında yoğun olarak kullanılan oniks, sağlık için önemli faydalar barındırıyor. Kişinin stresini alan bu taş, bazı hastalıkların tedavisinde de kullanılabiliyor.

Sağlık

14.03.2024, 05:55

Oniks taşı nedir? Oniks taşının faydaları nelerdir? Oniks taşı nerelerde kullanılır? İşte cevaplar...

İngilizce Onix olarak adlandırılan Oniks taşı, ülkemizde pek çok kişi tarafından sağlığa faydalarından dolayı kullanılıyor. 

Ayrılık ve Şans Taşı olarak da bilinen Oniks, genellikle siyah renkte olsa da yeşil, mavi, beyaz ve kırmızı tonlarıyla da karşımıza çıkabiliyor. Camsı bir parlaklığa sahip olan taş, takı, mücevher ve süs eşyası yapımında yoğun olarak kullanılıyor. 

Dünyanın en alkolik çocukları o ülkede! DSÖ raporunda ortaya çıktı Dünyanın en alkolik çocukları o ülkede! DSÖ raporunda ortaya çıktı Haberi Görüntüle

DEPRESYONU AZALTIYOR

Oniks taşının faydaları saymakla bitmiyor. En bilinen etkisi, kişiye enerji vermesi ve stresi ortadan kaldırması. Bunun yanında kişide pozitif düşüncenin artmasını sağlıyor ve depresyonu azaltıcı etkileri var.

Yumurtayı bu şekilde pişirince tüm faydası gidiyor! Meğer yıllardır yanlış yiyormuşuz Yumurtayı bu şekilde pişirince tüm faydası gidiyor! Meğer yıllardır yanlış... Haberi Görüntüle

NAZARA KARŞI KORUYOR

Değerli doğal taşlardan olan oniks, kişinin kendine olan güvenini arttırıyor, nazara karşı koruyucu etki gösteriyor. 

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

KEMİKLERİ GÜÇLENDİRİYOR

Fiziksel yönde olumlu etkileri olan taş, obezite tedavisinde de kullanılıyor. Ayak rahatsızlıklarında tedavi edici etki gösteriyor. Kemik yapısı üzerinde de etkili.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

İLİŞKİLERİ OLUMLU ETKİLİYOR

Zihin bulanıklığına iyi gelen taş, konsantrasyonun sağlanmasına da etki ediyor. Kadın erkek ilişkisinde denge sağlıyor ve ilişkiyi güçlendiriyor. 

Doğal taşların faydalarını göstermesi için takı olarak tercih edilmesi oldukça doğru bir tercih olacaktır. Çünkü çoğu değerli ve yarı değerli taşlar tene temas ettikleri takdirde fayda sağlar. Bunun dışında evinizi stres ve kötü enerjiye karşı korumak isterseniz bir parça oniks taşını evinizin bir köşesine koyabilirsiniz. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading