Yandex Metrica

Canan Karatay'dan gastrit ve reflüsü olanı sevince boğan haber! Bunu yerseniz anında geçiyor

Canan Karatay'dan gastrit ve reflüsü olanı sevince boğan haber! Bunu yerseniz anında geçiyor

Canan Karatay, gastrit ve reflüsü olanlarla ilgili çok çarpıca bilgiler verdi. Prof. Dr. Canan Karatay, O bitki çekirdeğinin reflü ve gastrit konusunda bire bir olduğunu söyledi. Sindirimin hızlanmasını ve kolaylaşmasını sağlayan o bitkinin çekirdeği, sorunları ortadan kaldırıyor. İşte Prof. Dr. Canan Karatay' a göre gastrit ve reflü sorununun bire bir çözümü!

Sağlık

26.04.2024, 08:17

Prof. Dr. Canan Karatay, reflü ve gastrit gibi sorunların geçmesini sağlayacak çözümü söyledi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen Canan Karatay, sağlıkla ilgili pek çok bilgi veriyor. Sindirimi kolaylaştıracak, reflü ve gastrit sorununu çözecek ve mide ülserini sonlandıracak çözümün zetyin çekirdeği olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Canan Karatay, zeytin çekirdeğinin zeytinden daha faydalı olduğunu söyledi. Zeytin çekirdeği faydaları bu açıklamadan sonra merak edilenler arasına girdi. 

Kahveyi sakın bu saatte içmeyin! Bağımlılığa yol açıyor! İşte kahve içmek için en uygun saat Kahveyi sakın bu saatte içmeyin! Bağımlılığa yol açıyor! İşte kahve... Haberi Görüntüle

ZEYTİN ÇEKİRDEĞİ FAYDALARI NELER?

Canan Karatay, zeytin çekirdeğinin asla atılmaması gerektiğini vurguladı. Günde 5 ya da 6 adet zeytin çekirdeğinin kesinlikle yutulması gerektiğinin altını çizen Canan Karatay, zeytin çekirdeğinin kötü kolesterolün dengelenmesi için büyük önem taşıdığını anlattı. Bununla beraber zeytin çekirdeğinin yalnızca kötü kolesterol için değil, insan vücudu için de pek çok faydasının olduğunu söyledi. 

Karatay, zeytin çekirdeği mide asidini en çok düzenleyen besinlerden bir tanesi olarak vurguladı. Canan Karatay; ülser, gastrit ve reflü gibi mide rahatsızlıklarının yok edilmesinde büyük önem taşıdığının altını çizdi. Karatay, "Günde 5 ya da 6 adet zeytin çekirdeği yutarak ne başınızı ne de dişinizi ağrıtabilirsiniz" sözleri ile gözleri üzerine çekti.

İklim değişikliğinin korkunç etkisi! Aşırı sıcaklar o hastalık riskini artırıyor! Erkekler risk altında İklim değişikliğinin korkunç etkisi! Aşırı sıcaklar o hastalık riskini artırıyor!... Haberi Görüntüle

ZEYTİN ÇEKİRDEĞİ FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Prof. Dr. Canan Karatay, zeytin çekirdeği faydalarının çok fazla olmasının yanı sıra özellikle sindirimi kolaylaştırdığına dair verdiği bilgiler ilgi uyandırdı. Zeytin çekirdeği kanserojen hücrelerin oluşmasını engellediği ve vücudun bağışıklık sitemini kuvvetlendirdiği yakın zamanda en konuşulan besin kaynakları arasına girdi.


  

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading