Yandex Metrica

Bilim Kurulu toplanıyor! Sağlık Bakanı Koca açıklama yapacak

Bilim Kurulu toplanıyor! Sağlık Bakanı Koca açıklama yapacak

Koronavirüs Bilim Kurulu saat 16.30’da video konferans yöntemiyle toplanacak. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, toplantının ardından saat 18.00’de YouTube üzerinden canlı açıklama yapacak.

Sağlık

23.01.2024, 17:43

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı paylaşımda günlük Kovid-19 vaka sayısının 20 bine yaklaştığına dikkati çekerek, "Salgınla mücadelenin kurallarına uyarsak ortalama bir hafta sonra sonuç almaya başlar, aşımızı yaptırırsak salgına son vermek için harekete geçmiş oluruz." ifadesini kullandı.

Kahveyi sakın bu saatte içmeyin! Bağımlılığa yol açıyor! İşte kahve içmek için en uygun saat Kahveyi sakın bu saatte içmeyin! Bağımlılığa yol açıyor! İşte kahve... Haberi Görüntüle

BİLİM KURULU TOPLANIYOR

Son zamanlarda artış gösteren vaka sayılarının yanı sıra aşılama hızının da düşmesi sebebiyle Koronavirüs Bilim Kurulu saat 16.30’da video konferans yöntemiyle toplanacak. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, toplantının ardından saat 18.00’de YouTube üzerinden canlı açıklama yapacak.

Uzmanlar hayata on yıl eklemenin kesin yolunu açıkladı! Hangi yiyecekler ömrü adeta törpülüyor? Uzmanlar hayata on yıl eklemenin kesin yolunu açıkladı! Hangi yiyecekler... Haberi Görüntüle

KISITLAMALAR GERİ Mİ GELİYOR?

Toplantının ana gündem maddesi aşılama oranının yüksek hale gelmesi için yapılacak değerlendirmeler. Temmuz ayından itibaren kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte 9 günlük tatilde insanların yazlık beldelere akın etmesi ve çoğu insanın maskelerini takmaması endişe sevk etti. Uzmanlara göre vaka artışı devam ederse sonbaharı evde geçirebiliriz. Kısıtlamaların tekrar gündeme gelmesi olasılık dahilinde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading