Yandex Metrica

Sacha Boey'in yerine Portekizli isim geliyor: İngiliz basını sözleşme detaylarını duyurdu

Sacha Boey'in yerine Portekizli isim geliyor: İngiliz basını sözleşme detaylarını duyurdu

Galatasaray'da boş kalan sağ bek pozisyonu için yeni bir isim daha gündeme geldi. İngiliz basını sarı kırmızılıların Arsenal'in Portekizli yıldızı Cedric Soares için girişimlerde bulunduğunu yazdı.

Spor

29.04.2024, 22:53

Sacha Boey'in 30 milyon avronun üstünde bir bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer olmasının ardından sağ bek pozizyonu için arayışlara başlayan Galatasaray, gündemine Premier Lig devi Arsenal'in Portekizli yıldızı Cedric Soares'i aldı.

Son 3 yıldır yenilmiyor! Galatasaray'da Konyaspor maçı öncesi tehlike çanları çalıyor Son 3 yıldır yenilmiyor! Galatasaray'da Konyaspor maçı öncesi tehlike çanları... Haberi Görüntüle

YABANCILIK ÇEKMEYECEK

İngiliz basını sarı kırmızılıların bu futbolcu için 1,5 yıllık sözleşme teklifte bulunduğunu belirtirken Arsenal'in kararını henüz vermediğini duyurdu. Soares, Türkiye'ye transfer olması halinde pek yabancılık çekeceğe benzemiyor. Yıllarca karşı karşıya oynadığı Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele Wilfred Zaha gibi isimler ise takım arkadaşı olacak. Cedric Soares bu sezon Arsenal formasını yalnızca üç maçta forma giydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading