Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den Anadolu takımlarına kıyaslama: Bu kadar kötüsünü hiç görmedim

Rıdvan Dilmen'den Anadolu takımlarına kıyaslama: Bu kadar kötüsünü hiç görmedim

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar: "Koca 45 dakika kendi yarı sahandasın. Türkiye'de bu kadar kötü Anadolu takımları ben hiç görmedim."

Spor

12.02.2024, 12:54

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Gaziantep FK maçını değerlendirirken, Anadolu takımlarına yönelik sert eleştirilerde bulundu: "Türkiye'de bu kadar kötü Anadolu takımları ben hiç görmedim."

Ve Thibaut Courtois 1 yılın ardından geri döndü Ve Thibaut Courtois 1 yılın ardından geri döndü Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'A ÖVGÜ

Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u övgüyle anarak, "Okan Buruk bu ligi yutmuş. Hiç kimsenin yapmadığı, herkesin son 20 dakikada yapacağı şeyleri devrede yapıyor. Taraftarlara kalkın diye hareketlerde bulundu." dedi.

Galatasaray'da tehlike! Okan Buruk karar kara düşünüyor Galatasaray'da tehlike! Okan Buruk karar kara düşünüyor Haberi Görüntüle

TORREIRA'YA TAKDİR

Torreira'nın performansına ayrı bir parantez açan Rıdvan Dilmen, "Bir oyuncu bundan daha iyi oynayamaz. Ona gidip 'Senden Allah razı olsun, sen nasıl bir adamsın. Biz sülalece gidiyoruz, sen tek başına süpürüyorsun' diyecek." ifadelerini kullandı.

Dilmen, Galatasaray'ın maçtaki performansını detaylı bir şekilde değerlendirirken, "Baktı rakibin üçlü blok çok uzun silkeledi takımı ve taraftarı." şeklinde sözlerine devam etti.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den yeni hoca açıklaması: Bayern Münih geçmişi var Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den yeni hoca açıklaması: Bayern Münih... Haberi Görüntüle

TORREIRA'YA GİDİP SARILSINLAR

Spor yorumcusu, Torreira'nın performansına vurgu yaparak, "Bütün 50 bin taraftar, Okan Buruk, İrfan hoca, futbolcular gelecek Torreira'ya gelip sarılacak." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading