Yandex Metrica

Kuveyt Meclis Başkanı: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme şerefine nail oldum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mekke'de Kuveyt Meclis Başkanı Merzuk el-Ğanim'le görüştü. El-Ğanim, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hayranlıkla baktığı anlarını Twitter hesabından paylaşarak, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme şerefine nail oldum. Allah'ım Müslüman saflarını birleştir." şeklinde dua etti.

Politika

23.01.2024, 19:12

Suudi Arabistan ziyareti kapsamında umre yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mekke'de Kuveyt Meclis Başkanı Merzuk el-Ğanim'le buluştu.

Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama: Önemli bir kilometre taşı Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama: Önemli bir... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KUVEYTLİLERE SELAM GÖNDERDİ

El-Ğanim'le Arapça sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt halkına selam gönderirken, el-Ğanim de "Selamını ileteceğim inşallah" diyerek karşılık verdi.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

"ALLAH'IM MÜSLÜMAN SAFLARINI BİRLEŞTİR"

El-Ğanim, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la samimi anlarını sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Ekselansları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Krallığı ziyareti sırasında Mekke-i Mükerreme'de görüşme şerefine nail oldum. Allah'ım Müslüman saflarını birleştir."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading