Yandex Metrica
Reklam Görseli

Ekrem İmamoğlu ev kadınlarını küçümsedi sosyal medya yıkıldı: Sizi biz göndereceğiz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı televizyon programında ev kadınlarını küçümseyen sözler sarf edince sosyal medyada büyük tepki gördü. Sosyal medya kullanıcıları İmamoğlu'nu topa tutarken ''Sizi ev kadınları gönderecek'' şeklinde yorumda bulundu.

Politika

09.05.2024, 17:20

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken partilerin belediye başkan adayları saha çalışmalarına hız verdi.

Mega kent İstanbul için birbirlerine rakip olan mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, seçmenle buluşup vaatlerini anlatıyor.

İki isim de televizyon kanallarına çıkıp projelerinden bahsederken Ekrem İmamoğlu da bugün gazeteci İsmail Küçükkaya'nın programına konuk oldu.

Bir dönem çok konuşulan Altılı Masadan biri daha eksildi: 'Görevi bırakıyorum' diyerek istifa edeceğini duyurdu! Bir dönem çok konuşulan Altılı Masadan biri daha eksildi: 'Görevi... Haberi Görüntüle

KÜÇÜKKAYA: MUHAFAZAKAR KADIN GÖRÜYORUM

Gazeteci İsmail Küçükkaya, ''Sanılanın aksine emekliler en çok AK Parti'ye oy veriyor değil. Kadınlar daha çok AK Parti'ye oy veriyor diye bir analiz yapılmış. Sizin mitinglerde 2019'un aksine daha fazla muhafazakar kadın görüyorum'' şeklinde yorum yaparken Ekrem İmamoğlu'nun konu hakkında sarf ettiği sözler büyük tartışma yarattı.

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU: EV KADINLARI DAHA ÇOK OY VERİYOR

İmamoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Biraz onu şöyle yorumluyor araştırmacılar. Ev kadınları daha çok oy veriyor diye. Kadınlar statüsünde demeyelim sınıflandırmasında. Ama ev kadınlarında daha çok hatta ciddi bir fark gibi gözüküyor.'' dedi.

Bahçeli'den Mehmet Şimşek'e destek açıklaması: Kütük kafalılar baltayı taşa vurdu Bahçeli'den Mehmet Şimşek'e destek açıklaması: Kütük kafalılar baltayı taşa vurdu Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ: SİZİ EV KADINLARI GÖNDERECEK

İBB Başkanı'nın ev kadınlarını küçükmsediği sözler sosyal medyada büyük ses getirdi. Özellikle kadın kullanıcılar Ekrem İmamoğlu'na büyük tepki gösterdi.

Kullanıcılar, İmamoğlu'nu eleştirirken ''Ev kadınlarını küçümsediniz sizi ev kadınları gönderecek.!'', ''Nasıl yani ev kadınları sizin seçmeniz değil mi? Ekrem İmamoğlu ben çalışan bir kadınım asla oy vereceğim bir kesim değilsin.'', ''Ötekileştirmek, ayrımcılık nasıl yapılır?'' şeklinde yorumlar yaptı.

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading