Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve döviz kuru mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve döviz kuru mesajı

Son dakika gelişmesine göre; Siirt'te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Asgari ücreti, kayıpları telafi edecek düzeyde belirleyerek dar gelirli insanlarımızı biraz daha ferahlatacağız. Yakın zamanda kur dalgası makul seviyeye gelecek.' dedi.

Politika

23.01.2024, 18:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'teki açılışta yaptığı konuşmada yaklaşık 8 milyon vatandaşın merakla beklediği asgari ücretle ilgili son dakika bilgisi verirken döviz kurundaki dalgalanmayla ilgili de mesajlar verdi.

Son dakika: Erdoğan-Özel görüşmesi 1 buçuk saat sürdü Son dakika: Erdoğan-Özel görüşmesi 1 buçuk saat sürdü Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği asgari ücretle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Asgari ücreti, kayıpları telafi edecek düzeyde belirleyerek dar gelirli insanlarımızı biraz daha ferahlatacağız. Üretenin ve istihdam sağlayanın daima yanında olacağız. Döviz kurlarındaki artışlarda da yabancıların eli yanında bu aç gözlülüğün etkilerini görüyoruz. Düşük faizle yanında olacağız. Çok da uzun olmayan bir sürede inşallah tüm bu fiyat hareketlerini, kur dalgalanmalarını makul ve istikrarlı bir çizgiye oturtacağız.'' dedi.

MHP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti'ye katılan ancak bir süre sonra İYİ Parti'den de istifa eden Yusuf Halaçoğlu yeni bir parti kuracağını açıkladı. MHP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti'ye katılan ancak bir süre sonra... Haberi Görüntüle

'STOK YAPANLAR BEDEL ÖDEYECEK'

Stockçuluk yapanların ağır bedeller ödeyeceğinin altını çizen Erdoğan, ''Yüksek fiyat artışlarının büyük bir kısmı enerji fiyatlarındaki yükselişten kaynaklanıyor. Yüksek fiyatların bir kısmının yakında dengeye oturması bekleniyor. Fahiş fiyat artışlarının bir diğer sebebi aç gözlü fırsatçılardır. Stokçulara sesleniyorum, depolarda bütün bu malları stoklarında saklayanları yakaladığımızda gereken bedeli ödeyecekler.'' şeklinde açıklama yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading