Yandex Metrica

Otobüslerde yer kalmadı! 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda ’Bayram’ yoğunluğu

Otobüslerde yer kalmadı! 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda ’Bayram’ yoğunluğu

9 gün sürecel olan Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda yoğunluk oluşturdu.

Gündem

06.04.2024, 21:09

9 gün sürecek olan bayram tatilini şehir dışında ya da tatil bölgelelerinde geçirmek isteyen ve otobüsleri tercih eden vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda yoğunluk oluşturdu.

Otobüs firmaları talebe yetişebilmek için ek seferler koydu. Vatandaşlar ise bayram nedeniyle bilet fiyatlarında yükseliş olduğunu ifade etti.

Bakan Yerlikaya duyurdu! 9 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı var Bakan Yerlikaya duyurdu! 9 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı var Haberi Görüntüle

''ARAÇLARIMIZ BİR HAFTA ÖNCESİNDE DOLDU''

Firma temsilcisi Yaşar Dursun, “Araçlarımız bir hafta öncesinde doldu. Ek seferlerimizi de yaptık. Bayramın 1’inci gününe kadar araçlarımız tamamen dolu. Mazotun litresi 42 lira olmuş. Buradan Malatya bin 200 lira” dedi.

Genç futbolcu Yunus Emre Savaş trafik kazasında hayatını kaybetti! Genç futbolcu Yunus Emre Savaş trafik kazasında hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

“BİLETİ RAHAT BULDUK''

Bayram için Çanakkale’ye gideceğini söyleyen Altan Yılmaz, “Çanakkale’ye gidiyoruz. Bileti rahatça bulduk, 1 gün önce almıştım. Bayramda 1 hafta memlekette kalacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuveyt'in İsrail zulmü karşısındaki tutumu çok önemli Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuveyt'in İsrail zulmü karşısındaki tutumu çok önemli Haberi Görüntüle

“GEÇ SAATLERE ALMAK ZORUNDA KALDIM''

Bilet konusunda zorlandığını söyleyen bir yolcu ise, “Çanakkale Çardak’a gidiyorum. Bilet konusunda zorlandım. Geç saatlere almak zorunda kaldım. Gidiş biletimi 1 hafta önceden aldım, dönüş biletimi de otogardan aldım. Yer bulunmuyor, geç saate aldım” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading