Yandex Metrica

Yangında mahsur kalan çocuğunu pencereden aşağıya attı!

Afyonkarahisar'da dün 5 katlı binada çıkan yangında bir annenin, çocuğunu kurtarmak için pencereden aşağıda açılan battaniyeye attığı anlar, cep telefonu kamerası tarafından böyle kaydedildi. Dörtyol Mahallesi TOKİ konutlarındaki 5 katlı apartmanın bodrum katında dün çıkan yangında, son katta oturan Sultan Gümüş'ün 2 yaşındaki kızını dumandan etkilenmemesi için aşağıda açılan battaniyenin üzerine attı. Yaşanan kaos anlarına şahit olan çevredeki vatandaşlar şoka girerken, çocuğunu attıktan sonra kendisi de atlayan ve çimlere düşerek ağır yaralanan anne Sultan Gümüş'ün ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Multimedya

23.01.2024, 22:49

Afyonkarahisar'da dün 5 katlı binada çıkan yangında bir annenin, çocuğunu kurtarmak için pencereden aşağıda açılan battaniyeye attığı anlar, cep telefonu kamerası tarafından böyle kaydedildi.

Dörtyol Mahallesi TOKİ konutlarındaki 5 katlı apartmanın bodrum katında dün çıkan yangında, son katta oturan Sultan Gümüş'ün 2 yaşındaki kızını dumandan etkilenmemesi için aşağıda açılan battaniyenin üzerine attı. Yaşanan kaos anlarına şahit olan çevredeki vatandaşlar şoka girerken, çocuğunu attıktan sonra kendisi de atlayan ve çimlere düşerek ağır yaralanan anne Sultan Gümüş'ün ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading