Yandex Metrica

Karaismailoğlu: Başakşehir-Kayaşehir metro hattının yüzde 72'si tamamlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'ndaki yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, 2019 senesinde İBB'den devralınan metro hattının belediye tarafından ihmal edildiğine vurgu yaparak, "Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'nın yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden devralmıştık. En öncelikli hatlarımızdan olan burada maalesef 2019 Temmuz'dan devraldığımız güne kadar metro hattının yapımı durdurulmuş, hiç bir çalışma yapılmamıştı." dedi. Öte yandan, yapılan çalışmalarda büyük ilerlemeler katedildiğini belirten Karaismailoğlu, ''Yüzde 5 olan ilerlemeyle, 22 Mayıs 2020'de devraldığımız projeyi yüzde 72 seviyesine getirdik.'' dedi.

Multimedya

23.01.2024, 22:50

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'ndaki yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karaismailoğlu, 2019 senesinde İBB'den devralınan metro hattının belediye tarafından ihmal edildiğine vurgu yaparak, "Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'nın yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden devralmıştık. En öncelikli hatlarımızdan olan burada maalesef 2019 Temmuz'dan devraldığımız güne kadar metro hattının yapımı durdurulmuş, hiç bir çalışma yapılmamıştı." dedi.

Öte yandan, yapılan çalışmalarda büyük ilerlemeler katedildiğini belirten Karaismailoğlu, ''Yüzde 5 olan ilerlemeyle, 22 Mayıs 2020'de devraldığımız projeyi yüzde 72 seviyesine getirdik.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading