Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Büyükelçi için flaş karar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir Vilayet Meydanında düzenlenen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreninde açıklamalarda bulundu.  Erdoğan, "Yatıyorlar kalkıyorlar Kavala Kavala... Kavala dediğin Soros'un Türkiye şubesi. 10 büyükelçi onun için Dışişleri Bakanlığı'na geliyor. Bu ne terbiyesizliktir. Siz burayı ne zannediyorsunuz. Burası Türkiye. Burası öyle zannetiğiniz gibi bir kabile devleti değil." ifadelerini kullanmasının ardından gerekli talimatı Dışişleri Bakanı'na verdiğini ve bunların bir an önce 'istenmeyen adam' ilan edilmelerinin gerektiğine dikkat çekti.

Multimedya

23.01.2024, 22:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir Vilayet Meydanında düzenlenen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreninde açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan, "Yatıyorlar kalkıyorlar Kavala Kavala... Kavala dediğin Soros'un Türkiye şubesi. 10 büyükelçi onun için Dışişleri Bakanlığı'na geliyor. Bu ne terbiyesizliktir. Siz burayı ne zannediyorsunuz. Burası Türkiye. Burası öyle zannetiğiniz gibi bir kabile devleti değil." ifadelerini kullanmasının ardından gerekli talimatı Dışişleri Bakanı'na verdiğini ve bunların bir an önce 'istenmeyen adam' ilan edilmelerinin gerektiğine dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading