Yandex Metrica

CNN Türk ekranlarında şok anlar! Muhabir canlı yayında kağıtları fırlattı

CNN Türk muhabiri Serhat Dal'ın canlı yayında sinirlenip elindeki kağıtları yere fırlattığı anlar sosyal medyada çok konuşuldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından sabah saatlerinde açıklanan enflasyon verileri, Bilim Kurulu Toplantısı'nın yayın akışında olduğu CNN Türk ekranlarında karışıklığa yol açtı. Sunucunun, Ankara muhabiri Serhat Dal'a bağlanıp Bilim Kurulu Toplantısı yerine enflasyon rakamlarına ilişkin soru yöneltmesi Dal'ı şaşkınlığa uğrattı. Bir yanlışlık olduğunu belirten Dal, ''Biz Bilim Kurulu Toplantısı’nın gündemini aktarmak için kamera karşısındayız” dedi. Yaşanan olay sonrası öfkesine hakim olamayan Ankara muhabiri, elindeki kağtları canlı yayında yere fırlattı. O anlar ise saniye saniye böyle kaydedildi.

Multimedya

11.05.2024, 02:37

CNN Türk muhabiri Serhat Dal'ın canlı yayında sinirlenip elindeki kağıtları yere fırlattığı anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından sabah saatlerinde açıklanan enflasyon verileri, Bilim Kurulu Toplantısı'nın yayın akışında olduğu CNN Türk ekranlarında karışıklığa yol açtı. Sunucunun, Ankara muhabiri Serhat Dal'a bağlanıp Bilim Kurulu Toplantısı yerine enflasyon rakamlarına ilişkin soru yöneltmesi Dal'ı şaşkınlığa uğrattı. Bir yanlışlık olduğunu belirten Dal, ''Biz Bilim Kurulu Toplantısı’nın gündemini aktarmak için kamera karşısındayız” dedi. Yaşanan olay sonrası öfkesine hakim olamayan Ankara muhabiri, elindeki kağtları canlı yayında yere fırlattı. O anlar ise saniye saniye böyle kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading