Yandex Metrica

Babacan'a tepkiler artıyor: Seni davar çobanı tutan olmazdı

Çeşitli temaslarda bulunmak için Ankara'nın Kahramankazan ilçesine giden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yine vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Babacan'ın AK Parti’den ayrılarak yeni parti kurmasına sitem eden bir vatandaş, “Allah akıl fikir versin. Seni davar çobanı olarak bile tutmazlardı. Sen AK Parti'de itibar kazandın. AK Parti'nin karşısına geçince kime hizmet edeceksin.” dedi. Bunun yanı sıra Babacan, geçtiğimiz günlerde Mersin'de bir vatandaşın, “Tayyip Erdoğan'a yanlış yaptınız. Binde bir bile oy alamayacaksınız. 2023'ün galibi Recep Tayyip Erdoğan, boşuna dolanma.” tepkisiyle karşılaşmıştı.

Multimedya

23.01.2024, 22:50

Çeşitli temaslarda bulunmak için Ankara'nın Kahramankazan ilçesine giden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yine vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

Babacan'ın AK Parti’den ayrılarak yeni parti kurmasına sitem eden bir vatandaş, “Allah akıl fikir versin. Seni davar çobanı olarak bile tutmazlardı. Sen AK Parti'de itibar kazandın. AK Parti'nin karşısına geçince kime hizmet edeceksin.” dedi.

Bunun yanı sıra Babacan, geçtiğimiz günlerde Mersin'de bir vatandaşın, “Tayyip Erdoğan'a yanlış yaptınız. Binde bir bile oy alamayacaksınız. 2023'ün galibi Recep Tayyip Erdoğan, boşuna dolanma.” tepkisiyle karşılaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading