Yandex Metrica

6.5 yıl süren mücadele sonrası PKK'nın kaçırdığı kızına kavuştu!

Tunceli'nin Pertek ilçesinde yaşayan ve kızı 6 yıl önce PKK terör örgütü tarafından kaçırılan Turan ailesi, güvenlik güçlerine teslim olan evladına kavuşmanın sevincini yaşıyor. Anne Güllü Turan, ''6,5 sene mücadele ettim ve evladıma kavuştum. En büyük zaferi kızıma kavuştuğum o an yaşadım. Kızımı gördüğüm ilk anda çok sevindim, doya doya sarıldım. Kendisini öpüp kokusunu içime çektim, hasretimi giderdim." ifadelerine yer verdi. Devletin bu süreçte her an yanlarında olduğunu belirten Turan, ''Biz devlete güvendik, hep beraber mücadele ettik. Evladımızı bulduk getirdik. Allah devletimizden razı olsun. Devletimiz olmasaydı kızımızı nasıl bulurduk onu da bilmiyorum. Çok mutluyum." dedi.

Multimedya

23.01.2024, 22:49

Tunceli'nin Pertek ilçesinde yaşayan ve kızı 6 yıl önce PKK terör örgütü tarafından kaçırılan Turan ailesi, güvenlik güçlerine teslim olan evladına kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Anne Güllü Turan, ''6,5 sene mücadele ettim ve evladıma kavuştum. En büyük zaferi kızıma kavuştuğum o an yaşadım. Kızımı gördüğüm ilk anda çok sevindim, doya doya sarıldım. Kendisini öpüp kokusunu içime çektim, hasretimi giderdim." ifadelerine yer verdi.

Devletin bu süreçte her an yanlarında olduğunu belirten Turan, ''Biz devlete güvendik, hep beraber mücadele ettik. Evladımızı bulduk getirdik. Allah devletimizden razı olsun. Devletimiz olmasaydı kızımızı nasıl bulurduk onu da bilmiyorum. Çok mutluyum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading