Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç kimdir? Barış Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç kimdir? Barış Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen ve araştırılan isimler arsından yer alan fenomen Kızılcık Serbeti dizisinde Ömer Ünal karakteriniyle gündeme gelen Barış Kılıç kimdir? merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç kimdir? Barış Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yaşam

03.04.2024, 19:34

her Cuma Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuan fenomen dizi Kızılcık Şerbeti'nde Ömer Ünal karakterinin canlandıran ünlü oyuncu Barış Kılıç'ın hayatı ve kariyeri sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmekte. Peki Barış Kılıç kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Elon Musk yalan mı söyledi? Neuralink çiplerini takan hastalar ölümle karşı karşıya iddiası kriz yarattı! Elon Musk yalan mı söyledi? Neuralink çiplerini takan hastalar ölümle... Haberi Görüntüle

BARIŞ KILIÇ KİMDİR?

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.

İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Bütün Çocuklarım dizisinde Aybars karakterini canlandırarak yaşadı. Daha sonra Adını Feriha Koydum dizisiyle çıkış yaptı ve oldukça tanındı.

Barış Kılıç’ın tek sinema deneyimi Seni Seviyorum Adamım filmi olmuştur. 2007 yılında Ayşegül Özay ile evlendi. Batu ve Emir adında iki çocuğu vardır.

Şimdilerde ise, Kızılcık Şerbeti dizisinde “Ömer Ünal” karakterini canlandırmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Loading