Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'ne RTÜK cezası! Kızılcık Şerbeti 52. bölüm yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti 23 Şubat cuma günü yayınlanacak mı?

Kızılcık Şerbeti'ne RTÜK cezası! Kızılcık Şerbeti 52. bölüm yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti 23 Şubat cuma günü yayınlanacak mı?

Türkiye'nin en çok sevilen dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerti'ne RTÜK'ten ceza geldi. Peki Kızılcık Şerbeti neden ceza yedi? Kızılcık Şerbeti'nin 52. bölümü yayınlacak mı? Kızılcık Şerbeti fanları başta olmak üzere birçok vatandaş arama motoruna, "Kızılcık Şerbeti 52. bölüm yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti 23 Şubat cuma günü yayınlanacak mı?" sorularını soruyor. Peki Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı?

Yaşam

02.03.2024, 19:22

SHOW TV'nin sevilen dizilerinden "Kızılcık Şerbeti"ne RTÜK'te ceza geldi. RTÜK'ten yapılan açıklamada, temizlik deterjanı ve yumuşatıcıya 'ürünler için aşırı vurgu' yapıldığı savıyla ceza verilmitir denild. Peki Kızılcık Şerbeti'ne ne cezası verildi. Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı?

Adı birçok isimle anılmıştı! Alina Boz, Umut Evirgen'dan boşanıyor mu? 'Bu evlilik yürümez' iddialarına cevap verdi! Adı birçok isimle anılmıştı! Alina Boz, Umut Evirgen'dan boşanıyor mu?... Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ'NE NE CEZA VERİLDİ?

Türkiye'nin en çok tercih edilen TV kanallarından SHOW TV'ye Kızılcık Şerbeti cezasaı geldi. Konuya ilişkin açıklama yapan RTÜK üyesi İlhan Taşçı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "RTÜK'ten temizlik deterjanına ceza! Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde temizlik deterjanı ve yumuşatıcıya 'ürünler için aşırı vurgu' yapıldığı savıyla kanala %2 para cezası kesildi." denildi. 

O Ses Türkiye'den Eurovision'a! Hadise'nin takımındaki yarışmacıya kendini aştı! Destekler çığ gibi büyüdü! O Ses Türkiye'den Eurovision'a! Hadise'nin takımındaki yarışmacıya kendini aştı! Destekler... Haberi Görüntüle

5 HAFTA YAYIN DURDURMA CEZASI GELMİŞTİ

Öte yandan RTÜK tarafından ceza yiyen Kızılcık Şerbeti daha önce de ceza yemişti. RTÜK "Kızılcık Şerbeti" dizisine 6112 sayılı kanunun 8. maddesindeki "Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden programlar içeremez" ilkesinin ihlal edildiği gerekçesiyle de daha önce beş hafta durdurma ve 1.5 milyon TL'lik para cezası vermişti.

Hadise Belçika'yı salladı! Jüri üyesi olduğu programda gözyaşlarını tutamadı! Hadise Belçika'yı salladı! Jüri üyesi olduğu programda gözyaşlarını tutamadı! Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ 53. BÖLÜMDE YAYINLANACAK MI? 

Dizi severler gelen ceza sonrası arama motoruna, "Kızılcık Şerbeti 52. bölüm yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti 23 Şubat cuma günü yayınlanacak mı?" sorularını soruyor. Peki Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı? Türkiye'nin reyting rekorları dizisi Kızılcık Şerbeti 53. bölümüyle 23 Şubat Cuma günü yanında olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Loading