Yandex Metrica

Sitede Ara

Kendi pişirdi kendi yedi: Milli futbolcu Kenan Yıldız harika füzesiyle 1 puanı muhteşem dönüşe son noktayı koydu

Kendi pişirdi kendi yedi: Milli futbolcu Kenan Yıldız harika füzesiyle 1 puanı muhteşem dönüşe son noktayı koydu

Juventus, Serie A'nın 37. haftasında Bologna'ya konuk oldu. 3-0 geri düşen Torino ekibi, Chiesa, Milik ve milli futbolcu Kenan Yıldız'ın attığı gollerle skoru 3-3'e getirdi ve 1 puanı kurtardı.

Spor

21.05.2024, 18:14

Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus, Serie A'nın 37. haftasında Bologna deplasmanına çıktı. Maçın henüz 2. dakikasında Calafiori'nin golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 11. dakikada Castro ile farkı ikiye çıkardı. Maçın ilk yarısı Bologna'nın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 53. dakikada ilk golün sahibi Calafiori bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 3-0 öne geçirdi. Juventus'un dönüşü ise geç bir vakit sayılabilecek 76. dakikada başladı. Bu dakikada golü atan Chiesa, farkı bire indirdi. 83. dakikada golü bulan isim ise Polonyalı futbolcu Milik oldu: 3-2.

Fenerbahçe başkanlık seçimi bugün mü, ne zaman? Fenerbahçe başkanlık seçimi bugün mü, ne zaman? Haberi Görüntüle

KENAN'IN HARİKA FÜZESİ

Maçın skorunu ise kaptığı topla uzaklardan harika bir vuruş yapan Kenan Yıldız belirledi. 84. dakikada gönderdiği füzeyle takımının sahadan mağlup ayrılmasını engelleyen Kenan'ın bu golü büyük beğeni topladı. 

Oyuna yedek başlayan Kenan Yıldız, 57. dakikada Gatti'nin yerine girdi. Yaptığı bu dönüşle Bologna'yla arasındaki puan farkının açılmasına engel olan Juventus, puanını 68'e çıkararak aynı puanlı Bologna'nın bir sıra altında 4. sırada bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading