Yandex Metrica

Kademeli emeklilikten kimler faydalanabilir? SGK, BAĞKUR 2000 ve 2008 girişli olmak yeterli mi? Prim günü düşürüldü mü?

Kademeli emeklilikten kimler faydalanabilir? SGK, BAĞKUR 2000 ve 2008 girişli olmak yeterli mi? Prim günü düşürüldü mü?

Milyonlarca çalışanın yakından takip ettiği Kademeli emeklilik konusunda yeni reformlar yaşanıyor. Kademeli emeklilik için uzmanlardan önemli açıklamalar geldi.Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinden faydalanamayan, bir kaç gün ile kaçıran vatandaşlar, gözlerini kademeli emekliliğe dikti. Erken emekli olmak isteyen çalışan erkek ve kadın vatandaşlar, yeni düzenlemeleri yakından takip etmeye başladı. SGK uzmanı isim, 2000 sonrasında sigorta girişi olanlar için müjdeli haberi verdi. Peki Kademeli emeklilikten kimler faydalanabilir? SGK, BAĞKUR 2000 ve 2008 girişli olmak yeterli mi? Prim günü düşürüldü mü?

Ekonomi

27.03.2024, 16:54

Çalışan erkek ve kadın vatandaşların yakından takip ettiği ''Emeklilik'' hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılı ''Emeklilerin yılı'' olacak ifadesinde bulunmuştu. 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca kişinin beklediği kademeli emeklilik ve erken emeklilik hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

SGK uzmanı isim, 2000 sonrasında sigorta girişi olanlar için müjdeli haberi verdi. Peki Kademeli emeklilikten kimler faydalanabilir? SGK, BAĞKUR 2000 ve 2008 girişli olmak yeterli mi? Prim günü düşürüldü mü?

Temmuz ayında emeklilere ne kadar zam gelecek? Son iki viraj: Refah payı+kök maaş Temmuz ayında emeklilere ne kadar zam gelecek? Son iki viraj:... Haberi Görüntüle

2000-2008 SGK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI OLANLAR MÜJDE! KADEMELİ EMEKLİLİK SİZE UYGUN!

Kademeli emeklilik bekleyen milyonlarca vatandaşlar, ''Kademeli emeklilik gelecek mi?'' araştırmaları yapmaya devam ediyor. Kademeli emekliliği bekleyen milyonlarca erkek ve kadın çalışan için yeni müjdeli haber geldi.

Son yapılan düzenleme ile birlikte 1999 ve öncesinde 5 milyon kişi ''Erken emeklilik'' fırsatını elde etmişti.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, ''Büyük ihtimalle erken emeklilik gelir. Ama şu anda değil. 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, kademeli emekliliğin geleceğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Mangalları yakın, tavaları yağlayın! Kasaplar duyurdu: Kırmızı et fiyatları dip yapacak Mangalları yakın, tavaları yağlayın! Kasaplar duyurdu: Kırmızı et fiyatları dip... Haberi Görüntüle

ERKEN EMEKLİLİK CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE Mİ MECLİSE SUNULACAK?

SGK Uzmanı Erdursun'un tahminine göre, kademeli emeklilik tekrardan uygulanacak. ''Fakat, kademeli emeklilik Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gelmesi daha mümkün.'' ifadelerini kullandı.

Milyonlarca emekli rahata kavuşuyor! Refah paketi ve zam düzenlemesi ile 3 yeni formül geliyor! Milyonlarca emekli rahata kavuşuyor! Refah paketi ve zam düzenlemesi ile... Haberi Görüntüle

KADEMELİ EMEKLİLİKTE PRİM GÜNÜ 6000'E Mİ DÜŞÜRÜLÜYOR?

SSK ve BAĞKUR'lu çalışanların yakından takip ettiği kademeli emeklilik hakkında yeni gelişmeler araştırılmaya devam ediyor. SSK'lı çalışanlar belirli yaş ve prim sayısını elde ettikten sonra, kademeli emekli olma imkanları doğmuş oluyor.

Kademeli emeklilik şartları çalışanın sigorta türüne ve başlangıç tarihine göre farklılık gösteriyor. 

Kademeli emeklilik sisteminde prim gün sayısının 6000'e düşürüleceği tahmin ediliyor, fakat net resmi bir açıklama bulunmamakta.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading