Yandex Metrica

Sitede Ara

Juventus'ta flaş Kenan Yıldız gelişmesi! Transfer görüşmeleri başladı

Juventus'ta flaş Kenan Yıldız gelişmesi! Transfer görüşmeleri başladı

İtalya'nın önde gelen spor gazeteleri arasında yer alan Tuttosport'un haberine göre Juventus, Avrupa devlerinin yakın takibe aldığı milli futbolcu Kenan Yıldız ile yeni sözleşme görüşmelerine başladı. Juventus, sözleşmesi 2027 yılında bitecek olan Kenan Yıldız ile 2029'a kadar geçerli yeni sözleşme imzalamak istiyor.

Spor

19.03.2024, 16:48

Futbol kariyerini İtalya'nın Juventus takımında sürdüren ve bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız için İtalyan devi harekete geçti.

İtalya'nın önde gelen spor gazeteleri arasında yer alan Tuttosport'un haberine göre Juventus, Avrupa devlerinin yakın takibe aldığı milli futbolcu Kenan Yıldız ile yeni sözleşme görüşmelerine başladı.

2024-2025 Sivasspor kombine satışları başladı mı? Sivasspor kombine fiyatları ne kadar? 2024-2025 Sivasspor kombine satışları başladı mı? Sivasspor kombine fiyatları ne... Haberi Görüntüle

JUVENTUS, KENAN YILDIZ'LA UZATMAK İSTİYOR

Juventus, sözleşmesi 2027 yılında bitecek olan Kenan Yıldız ile 2029'a kadar geçerli yeni sözleşme imzalamak istiyor. Söz konusu haberde oyuncunun sözleşmesine serbest kalma bedeli koymak istediği belirtildi.

EURO 2024'te salgın hastalık riski EURO 2024'te salgın hastalık riski Haberi Görüntüle

AYRILIĞIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

Yine haberde Juventus'taki birçok futbolcunun sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesinin Kenan Yıldız'ın kontratına da ekleneceği belirtildi. Habere göre; Juventus, bu hamlesiyle olası bir ayrılığın önüne geçmiş oldu.

Bu sezon Serie A ve İtalya Kupası'nda 19 maça çıkan Kenan Yıldız, 3 gol attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading