Yandex Metrica

Sitede Ara

İzmir'de 23 adrese eş zamanlı FETÖ operasyonu! 15 kişi gözaltına alındı

İzmir'de 23 adrese eş zamanlı FETÖ operasyonu! 15 kişi gözaltına alındı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY terör örgütü üyesi iddiası ile 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. İzmir ve İstanbul'da 23 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 15 şüpheli gözaltına alındı. 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Gündem

15.02.2024, 03:45

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY terör örgütü üyesi iddiası ile 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin FETÖ/PDY terör örgütü üyesi oldukları yönünde ifadeler olduğu, ByLock kullandıkları ve ByLock içerisinde isimlerinin geçmesi ve Bank Asya'da şüpheli işlem yaptıkları tespit edildi.

Dilan Polat öldü mü, intihar mı etti? Dilan Polat son durumu ne? Dilan Polat öldü mü, intihar mı etti? Dilan Polat son... Haberi Görüntüle

23 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Eminey güçleri, 20 şüphelinin yakalanması için 23 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyon sonucunda İzmir merkez, Torbanlı, Urla ilçeleri ile birlikte İstanbul'da düzenlenen operasyon sonucunda 15 şüpheli yakalanarak gözaltın alındı. 5 şüphelinin ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading