Yandex Metrica

Sitede Ara

İstihbarat çalışmaları sonuçlarını verdi: Bingöl'de terör örgütü PKK'ya ait roketatar ele geçirildi

İstihbarat çalışmaları sonuçlarını verdi: Bingöl'de terör örgütü PKK'ya ait roketatar ele geçirildi

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu elde edilen bilgilere dayanarak düzenlediği operasyonlarda terör örgütü PKK/KCK'ya ait roketatar ve patlayıcılar için hazırlanmış pil blokları ele geçirdi.

Gündem

15.03.2024, 10:58

Türkiye'nin terörle mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Aynı anda birçok terör örgütüyle mücadele eden güvenlik güçleri sahada yürüttüğü istihbari çalışmaların meyvelerini topluyor. Yapılan çalışmalarla birçok sözde üst düzey sorumlu örgüt mensubu canlı ya da ölü ele geçirrilirken lojistik altyapılarına da büyük darbeler vuruldu. Depo olarak kullanılan çok sayıda sığınak sahadan edinilen bilgilerle imha edildi ve içindeki malzemelerle beraber kullanılamaz hale getirildi. 

2024 Eurovision ne zaman, hangi tarihte? Eurovision 2024 hangi kanaldan izlenir? 2024 Eurovision ne zaman, hangi tarihte? Eurovision 2024 hangi kanaldan... Haberi Görüntüle

2 SIĞINAKTA ARAMA

Bingöl'de düzenlenen operasyon bu örneklere bir yenisini daha ekledi. Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK/KCK'ya ait roketatar ve el yapımı patlayıcılarda kullanılmak için hazırlanmış pil blokları ele geçirildi. Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada terör örgütü PKK/KCK mensupları tarafından kullanılmakta olan 2 sığınakta yapılan aramalarda roketatar, el yapımı patlayıcılarda kullanılmak üzere hazırlanmış pil blokları ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi. Malzemeler imha edilirken sığınaklar kullanılamaz hale getirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading