Yandex Metrica

Sürdüğünüz rujlar sizi olduğunuzdan daha yaşlı göstermesin! Her yaşta farklı ruj uygulamaları yapılması gerekiyor

Sürdüğünüz rujlar sizi olduğunuzdan daha yaşlı göstermesin! Her yaşta farklı ruj uygulamaları yapılması gerekiyor

Doğru makyaj hileleri, görünümünüzü tamamen değiştirebilir ve yaşınızdan yıllar alabilir. Bazı uygulamalar ise olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. 30, 40 ve 50 yaşlarında dudaklara uygulanan kalem veya rujlar farklılık göstermeli.

Yaşam

11.05.2024, 01:37

Makyaj yapmak bazı kadınların rutinidir. Ancak yapılan makyaj ve kullanılan ürünler kişiyi olduğundan daha yaşlı gösterebilir. Akıllı makyaj hileleri ise en iyi özelliklerinizi geliştirebilir, ancak farklı yaşlar için farklı kuralların geçerli olduğunu unutmamak önemli.

Kalben hiçbir şey olmamış gibi davrandı! Sosyal medya kullanıcıları tepki yağdırdı Kalben hiçbir şey olmamış gibi davrandı! Sosyal medya kullanıcıları tepki... Haberi Görüntüle

30'LU YAŞLARDA DUDAK KALEMİ KULLANIN

Olgun kadınların ruj konusunda dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. 30'lu yaşınızda dudaklarınızın belirginliğini kaybettiğini görmeye başlayabilirsiniz, bu nedenle bu yaşta dudak kalemi kullanmalısınız. Kalemin üstünden sürülecek olan bir parlatıcı ise dudakların daha genç görünmesini sağlayacaktır. 

Bahar dizisinin yeni bölümü yok! Ünlü oyuncu Demet Evgar diziseverlerden destek istedi! Dizinin yayınlanmama nedenini açıkladı! Bahar dizisinin yeni bölümü yok! Ünlü oyuncu Demet Evgar diziseverlerden... Haberi Görüntüle

GÜÇLÜ RENKLER 40'LI YAŞLARA UYGUN DEĞİL

40'lı yaşlarda derin tonlar veya güçlü renkler kullanmayın çünkü bunlar sadece sizi yaşlandıracaktır. Bunun yerine açık veya bej tonlu rujları tercih edin. Çünkü daha açık renkler dudaklarınızın öne çıkmasına yardımcı olur.

Taciz iddiaları ünlü aktör Kevin Spacey'nin peşini bırakmıyor! 10 kişi daha taciz suçlamasında bulundu Taciz iddiaları ünlü aktör Kevin Spacey'nin peşini bırakmıyor! 10 kişi... Haberi Görüntüle

PARLAK PEMBE RUJLAR 50'Lİ YAŞLARDA TERCİH EDİLMELİ

50'li yaşlarınızda ve sonrasında, şeffaf şeftali veya parlak pembe dudaklar gözlerinizi tamamlar. Kenarları belirgin görünmeden tanımlamaya yardımcı olması için ince bir dudak kalemi kullanın. 

Tabi daha genç bir görünüme sahip olmak için dudakların yanı sıra yüzü de bir bütün olarak düşünmek önemli. Sağlıklı, yaşlanmayan bir görünüm elde etmek için yanaklarınıza aydınlatıcı uygulayın.

Makyaj uzmanları, sıvı bronz bir fosforlu kalemin, size muhteşem bir doğal ışıltı vereceğini dile getiriyor. Parlatmanızı ve doğru yerleri vurgulamanızı sağlamak için yarı saydam pudra gibi iyi bir ürün kullanmanız gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading