Yandex Metrica

Kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağışı var mı? Uzmanlar vatandaşları uyardı

Kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağışı var mı? Uzmanlar vatandaşları  uyardı

İstanbul için karın ne zaman yağacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbul Valiliği ve AKOM vatandaşlara karla ilgili uyarılarda bulundu. Peki, Kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağışı var mı?

Yaşam

08.03.2024, 13:14

Şubat ayının gelmesiyle beraber kar yağının gerçekleşmemesi vatandaşları endişelendiriyor. Kar yağışlarının olmaması ve yağmurların azalması barajlarda ki su seviyesini etkilemiş durumda. Kar yağışı ile ilgili uyarılar art arda gelmeye başladı.

'Geçcek' adlı şarkısıyla tepki çekmişti! Şarkıcı Tarkan yeni albüm hazırlığında! İşte o fotoğraflar 'Geçcek' adlı şarkısıyla tepki çekmişti! Şarkıcı Tarkan yeni albüm hazırlığında!... Haberi Görüntüle

KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, dün yaptığı açıklama ile vatandaşları uyardı. Yerlikaya, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgilere göre İstanbul'da; Cumartesi ve Pazar günü karla karışık yağmur beklenmektedir. Lütfen tedbirli ve dikkatli olalım. Gelişmelerden sizleri sürekli bilgilendireceğiz" şelinde konuştu.

Kankalar doğum günü partisinde buluştu! Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlunun doğum gününe katıldı! Pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü! Kankalar doğum günü partisinde buluştu! Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlunun... Haberi Görüntüle

PERŞEMBEYE KADAR KAR VAR

Akom'dan yapılan açıklamada ise pazar günü sabah saatlerinden itibaren soğuk havanın etkisine girecek İstanbul'da, Perşembe gününe kadar aralıklarla kar yağışı beklendiği belirtildi. Hafta boyunca Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkili olduğu İstanbul'un, pazar günü sabah 08.00'den itibaren Sibirya kökenli daha soğuk bir havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading