Yandex Metrica

Hakim Ziyech'in Galatasaray'da kalması içn tek bir şart ortaya çıktı! İşte sözleşme detayları...

Hakim Ziyech'in Galatasaray'da kalması içn tek bir şart ortaya çıktı! İşte sözleşme detayları...

Sezon başında Chelsea'den Galatasaray'a tranfer olan Hakim Ziyech, sözleşmedeki 15 maç sayısını geçerek bonservisinin alınması için gereken şartı yerine getirdi. Fakat Faslı yıldızın, sarı kırmızılı ekibe imza atamasının önünde tek bir şart kaldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

29.03.2024, 05:12

Sezon başında Chealsea takımından kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Hakim Ziyech, beklentilerin uzağında kaldı.

Yaşadığı üst üstte sakatlıkları sebebiyle istediği performansı sergileyemeten Ziyech'in sözleşmesindeki kritik detaylar ortaya çıktı.

Süper Lig'e çıkmasıyla, 2 oyuncuyla yolları ayırması bir oldu Süper Lig'e çıkmasıyla, 2 oyuncuyla yolları ayırması bir oldu Haberi Görüntüle

TEK ŞART KALDI

Faslı yıldız, bonservisinin alınması için gerekli olan 15 maç sayısını doldurdu. Ancak Galatasaray'da 3.5 milyon euro garanti ücret kazanan Ziyech'in sarı-kırmızılılara 2 yıllık imza atmasının önünde tek şart kaldı.

Galatasaray, bu transfer için bonservis bedeli ödemeyecek ve 1.5 milyon euro imza parasıyla Ziyech'nin bonservisini alacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading