Yandex Metrica

Yunan rahat durmuyor! Bu kez de susamlı simidi sahiplenmeye çalıştılar

Yunan rahat durmuyor! Bu kez de susamlı simidi sahiplenmeye çalıştılar

Yunanistan'ın Türk mutfağının önde gelen lezzetlerini kendilerininmiş gibi gösterme çabasına baklava ve dönerden sonra şimdi de simit eklendi.

Gündem

23.01.2024, 19:58

Türk mutfağının en değerli lezzetlerinden biri olan susamlı simidi, Yunanlılar sahiplendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Haberi Görüntüle

"ATİNA VE SELANİK'TEKİ EN ÇITIR SİMİT"

Yunan bir yemek sitesi, susamlı simidin asırlık bir Osmanlı atıştırmalığı olduğu gerçeğini göz ardı ederek  "Atina ve Selanik'teki en taze ve en çıtır simit" başlıklı bir içerik hazırlayarak simidi sahiplenmeye kalktı.

'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar iftiraları 7 soruyla tek tek çürüttü! 'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar... Haberi Görüntüle

YUNANLILARIN EN KÖKLÜ YEME ALIŞKANLIKLARINDAN BİRİ

Söz konusu haberde, "Sadeliğiyle muhteşem olan simit, Yunanlıların en köklü yeme alışkanlıklarından biri. Kolay, ucuz ve doyurucu. Kavrulmuş susamın kokusu rahatlatıyor." ifadeleri dikkat çekti.

Söz konusu yiyeceğin "her saat her yerde bulunabileceğinden" söz edildi. Atina ve Selanik'te gevreğin satıldığı noktalar sıralandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading