Yandex Metrica

Yılmaz Özdil Sözcü'den kovulur gibi ayrılmıştı! Yerine gelen isim Fatih Portakal oldu: İlk mesajı dikkat çekti

Yılmaz Özdil Sözcü'den kovulur gibi ayrılmıştı! Yerine gelen isim Fatih Portakal oldu: İlk mesajı dikkat çekti

Sözcü TV ve Sözcü Gazetesi'nden kovulur gibi ayrılan Yılmaz Özdil'in yerine geçecek isim belli oldu. Birkaç sene önce FOX TV'den ayrılarak Youtube'da çekim yaan Fatih Portakal Sözcü TV ile anlaştı. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Portakal, ''Her başlangıcın öncesinde biten bir hikaye vardır, demiş birisi. Umarım güzel olacak ne dersiniz? #youtube yayınlarına da devam merak etmeyin'' dedi.

Gündem

10.02.2024, 13:00

Geçtiğimiz hafta Altılı Masa'da yaşanan tarihi kriz sonrası bu konuyla ilgili görüşlerini aktaran gazeteci Yılmaz Özdil'in Sözcü TV ve Sözcü gazetesindeki görevlerine son verilmişti. 

Özdil'in Sözcü TV yayın hayatına başlamasının ardından 1 hafta geçmeden görevden ayrılması kovulduğu iddialarını gündeme getirmişti.

Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkabilir' Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine... Haberi Görüntüle

AKŞENER'DEN YILMAZ ÖZDİL'E DESTEK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Sözcü'deki görevlerine son verilen Yılmaz Özdil'e destek çıkarak, "Elbet bu da geçer yahu. Dürüstlüğün, tarafsızlığın ve hakkaniyetin değeri elbet bir gün anlaşılır" sözlerini sarf etmişti.

27 Nisan Manisa Kıraç konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Kıraç konseri bedava mı? 27 Nisan Manisa Kıraç konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

FATİH PORTAKAL KOLTUĞUN YENİ SAHİBİ 

Sözcü Tv Yılmaz Özdil’den boşalan koltuk için, Fatih Portakal’la anlaştı. Sözcü TV Satış Müdürü Hakkı Gügen sosyal medya hesabından "Sözcü Tv’de Ana Haberi Fatih Portakal sunacak." dedi.

Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu: Doğrudan bizimle alakalı! Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu:... Haberi Görüntüle

PORTAKAL'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fatih Portakal ise, ''Her başlangıcın öncesinde biten bir hikaye vardır, demiş birisi. Umarım güzel oacak ne dersiniz? #youtube yayinlarına da devam merak etmeyin'' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading