Yandex Metrica

Yılmaz Özdil'den muhalefete isyan! Böyle yapmaya devam ederseniz..

Yılmaz Özdil'den muhalefete isyan! Böyle yapmaya devam ederseniz..

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, muhalefete isyan etti. Özdil, 'Siz seçimi kaybettiğinizde ben işten atılıyorum.' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 17:37

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Bizim TV Youtube kanalında Lale Özan Arslan'ın konuğu oldu. Özdil, muhalefetin 'bizi eleştiriyorsunuz' sözlerine tepki göstererek "Siz seçimi kaybettiğinizde ben işten atılıyorum, ben yargılanıyorum." dedi.

"SEÇİMİ KAYBETTİĞİNİZ İÇİN BEDEL ÖDÜYORUZ"

Özdil, muhalefetten milletvekillerin kendisini eleştirmesine yanıt verdi. Özdil, şöyle konuştu:

"Muhalefetten milletvekilleri ‘bizi eleştiriyorsunuz' diyor ama ben de onlara diyorum ki ‘Siz seçimi kaybettiğinizde ben işten atılıyorum, ben hapiste yargılanıyorum' Siz seçim kaybettiğiniz için Necati Doğru gibi hepimizin onur duyduğu bir gazeteciye hapis cezası veriliyor ama siz orada oturmaya devam ediyorsunuz." 

"HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ YOLUNUZA DEVAM EDİYORSUNUZ"

"Siz bu seçimleri kazanamadığınız için insanlar hayatlarıyla bedel ödüyorlar." diyen Özdil, muhalefetin bununla ilgili bir çabası olmamasına da isyan etti. Özdil, "Siz hiçbir şey olmamış gibi çıkıp yolunuza devam ediyorsunuz. Bizim asıl sizi eleştirmemiz lazım."

"İKTİDAR KEDİNİN FAREYLE OYNADIĞI GİBİ OYNAR"

"Türkiye'de sadece muhalefet partileri ve muhalefet partilerine goygoyculuk yapan gazeteciler bedel ödemiyor. Muhalefet, iletişime bu kafayla bakmaya devam ettiği sürece, AKP bunlarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynamaya devam eder." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading