Yandex Metrica

Yeniden Refah'ta büyük kopuş! Seçim öncesi resti çeken üyeler mesajı verdi: Erdoğan'ın yanındayız...

Yeniden Refah'ta büyük kopuş! Seçim öncesi resti çeken üyeler mesajı verdi: Erdoğan'ın yanındayız...

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan Mahallî İdareler Genel Seçimleri'ne doğru hızla ilerlerken Yeniden Refah'ta büyük bir kopuş yaşandı. Suat Pamukçu'nun istifa edip AK Parti saflarına geçmesiyle birlikte başlayan istifa süreci Şanlıurfa’da, aralarında il başkan yardımcılarının bulunduğu 37 Yeniden Refah Partisi üyesi, partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçmesiyle devam etti.

Gündem

11.04.2024, 11:59

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Yeniden Refah Partisi'nde istifalar art arda gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafta sonu "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi"nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rozetini bizzat kendi taktığı Suat Pamukçu Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederekn AK Parti saflarına geçmişti. 

Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek... Haberi Görüntüle

ŞANLIURFA'DA BÜYÜK KOPUŞ

Suat Pamukçu'nun istifası ile başlayan akım Şanlıurfa'ya sıçradı. Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nden  istifa eden İl Başkan Yardımcıları Veli Çelik ve Murat Dikmen, İl Gençlik Kolları yönetiminden Osman Çelik ve İzzet Çelik, Ferudun Akbaş, Fatih Çetin, Azad Sadak, Mehmet Çoban, Mustafa Dörtkardeş, Hüseyin Dörtkardeş, Ahmet Sadak, Mevlit Öztürk, Emirhan Akbaş, Mehmet Akan, Ömer Çelik, Mehmet Çelik, Ahmet Çelik ve çok sayıda partili AK Parti'ye geçti.

İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! Haberi Görüntüle

31 MART'TAN ZAFERLE AYRILACAĞIZ

İstifa sonrası soluğu AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün seçim irtibat ofisinde alan eski Yeniden Refah Partililer Beyazgül'e desteğini açıkladı.

Üyelere bizzat rozetlerini takan Beyazgül, kendisine destek vermek için Şanlıurfa'nın farklı bölgelerinden gelen herkese teşekkür etti. Ayrıca Beyazgül, "31 Mart'ta sandıklardan zaferle çıkacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Zeynel Abidin Beyazgül.jpg

SON DAKİKA: Uludağ'da orman yangını başladı! Çok sayıda ekip bölgede SON DAKİKA: Uludağ'da orman yangını başladı! Çok sayıda ekip bölgede Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN'IN YANINDAYIZ"

Öte yandan açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ise "Dün neysek bugün de o'yuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın da yanında durmaya devam edeceğiz. Liderimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Yazar Eylem Tok’un oğlu'nun öldürdüğü kişinin eşi ilk kez konuştu: Nerede vicdan? Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Yazar Eylem Tok’un oğlu'nun öldürdüğü... Haberi Görüntüle

600 DEMOKRAT PARTİLİ AK PARTİ'YE GEÇMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Üsküdar Demokrat Parti İlçe Başkanı Ferman Erşahin ve 600 üyesiyle birlikte topluca partilerinden istifa ederek AK Parti Üsküdar teşkilatına katılım göstermişlerdi. 

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda AK Parti'ye katılan 600 üyeye iftar yemeği verilmişti. Ayrıca programın sonunda AK Parti'ye geçen üyelere, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen rozetlerini takmıştı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

1

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading