Yandex Metrica

Yasalar Ekşisözlük'e işlemiyor: Kutsal değerlere ve şehitlere küfür gırla!

Yasalar Ekşisözlük'e işlemiyor: Kutsal değerlere ve şehitlere küfür gırla!

Sanal alemde nefret odağı haline gelen Ekşisözlük sitesini hiçbir güç durduramıyor. Yasaları ve kutsal değerleri umursamayan sitede Hz. Muhammed'e ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesine küfür gırla gidiyor.

Gündem

23.01.2024, 17:53

Sosyal medya platformu Ekşisözlük, Türkiye topraklarında yayın yapmasına rağmen bu ülkenin manevi değerlerine karşı suç işlemekten çekinmiyor. 'İfade özgürlüğü' sınırlarını çoktan aşarak küfür ve hakaretin odağı haline gelen internet sitesi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yasalarını da umursamıyor. 

Toplumun dinî değerlerine saygısızlığın adresi haline gelmiş Ekşisözlük'te kayıtlı paylaşımlar sayısız uyarıya rağmen silinmiyor, hatta küfür sahipleri bu sitede itibar görerek el üstünde tutuluyor. 

'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik', 'kutsal değerleri aşağılama', 'hakaret', 'sözlü taciz' gibi pek çok suçun işlendiği siteye Türk Ceza Kanunu ile müdahale edilmemesi ve savcılıkların harekete geçmeyişi tepki çekiyor. 

İslâm dininin peygamberi Hz. Muhammed'e (s.a.v.) yönelik akıl almaz mesajlar olduğu yerde dururken, Müslüman bir ülkede bu pervasızlığa nasıl cüret edildiği merak ediliyor. 

AK Parti ve MHP'yi destekleyen kesimler başta olmak üzere muhafakazarları tümden hedefe oturtan sitede açık açık katliam tehditleri sıralanıyor. 'AKP çocukları' başlığı altında bir Ekşisözlük kullanıcısı şu mesajı çekinmeden yazabiliyor: "Kininizi diri tutun, zamanı geldiğinde hiçbirine merhamet göstermeyeceğiz. Hepsinin sonu kireç kuyusu olacak."

Ekşisözlük'te devletin polisi ve askerine yönelik küfürler de gırla gidiyor. 'Türk polisi' başlığı altına yazılanlar okuyanı bile utandıracak cinsten. 

Ülkeyi ayakta tutan kavramlar da, bu toprakların güvenliği için savaş vermiş kahramanlar da Ekşisözlük'te organize şekilde hedefleniyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ'cü hainlerle canı pahasına mücadele eden milli kahramanlardan şehit Ömer Halisdemir de ağız ishali olmuş Ekşisözlük küfürbazlarının radarına girdi. Sitede Halisdemir'e yönelik bol miktarda hakarete rastlamak mümkün. 

Sosyal medya teröristleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merhum annesi Tenzile Erdoğan'a da küfretmekten çekinmiyor. 

Karakter suikastlerinin, İslam'a saldırının, Müslümanlara yönelik nefretin odağı haline gelmiş Ekşisözlük'e bu ülkede kimin dur diyeceği merak konusu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading