Yandex Metrica

Ümit Özdağ’ın yardımcısının yabancılara ev satışı ifşa oldu

Ümit Özdağ’ın yardımcısının yabancılara ev satışı ifşa oldu

Irkçı söylemleriyle gündemden düşmeyen gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yardımcısı Salih Zeki Altun’un şirketi OFTON İnşaat'ın sığınmacılara oturma izni sözü karşılığında ev sattığı ortaya çıktı. Şirketin tanıtımlarında "Dolar ile değil TL ile satıyorlar. Türk vatandaşlığına uygundur." cümlelerinin yer alması dikkat çekti.

Gündem

25.04.2024, 18:10

Yabancılara ev satışı konusunda ortalığı karıştıran ve ırkçı söylemleriyle toplumu kutuplaştırma çabasına giren Ümit Özdağ'ın yardımcısının şirketinin, yabancılara ev satışının öncülüğünü yaptığı ortaya çıktı.

'Zafer Partisi gelecek, sığınmacılar gidecek' naraları atan Özdağ'ın partisinde Genel Başkan Yardımcısı olan Salih Zeki Altun'un aile şirketi olan ve kendisinin de yönetim kadrosunda isminin bulunduğu OFTON İnşaat'ın sahibi (babası) İsmail Hakkı Altun da yabancılara ev satışının önünün açılması için öncü olan isim olduğu öğrenildi.

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir? Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan... Haberi Görüntüle

OFTON İNŞAAT’TAN ARAPÇA TANITIMLAR

OFTON İnşaat'ın reklamlarında da Arapça tanıtımlar yapıldığı görülüyor.

Ayrıca OFTON inşaatın yaptığı Elysium konutlarının yabancılara satılabilmesi için Muhammad al-Halabi ile tanıtım yaptığı video da ortaya çıktı. Tanıtımda "Dolar ile değil TL ile satıyorlar. Türk vatandaşlığına uygundur." cümlelerinin yer alması dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading