Yandex Metrica

Ümit Özdağ algı operasyonu yapmaya çalıştı! Oyununu TBMM bozdu

Ümit Özdağ algı operasyonu yapmaya çalıştı! Oyununu TBMM bozdu

İYİ Parti'nin eski milletvekili ve Zafer Partisi'nin Genel Başkanı olan Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından algı operasyonu yapmaya çalıştı. TBMM'nin açıklamasıyla rezil oldu.

Gündem

23.01.2024, 18:32

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından kendisi de dahil olmak üzere 600 milletvekilinin bilgisayarının değiştirildiğini iddia etti. 'İsraf yapıyorlar' diye tepki gösteren Özdağ'ın algı operasyonu TBMM'nin açıklama yapması ortaya çıktı. 

Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt: Terörle arasına mesafe koymazsa kaçınılmaz olur Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt:... Haberi Görüntüle

ALGI OPERASYONU TUTMADI

Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bu sabah TBMM’de basın toplantısı için odama geldim. Bilgisayarım değiştirilmiş. 600 vekilin bilgisayarı değiştirilmiş. İnsanlar aç iken bu çok ayıp bir harcama. Halka 'porsiyon küçült' derken bu yapılmaz" ifadelerine yer verdi. Paylaşımına yeni kurulan bilgisayarın fotoğrafını da ekleyen Özdağ, israf yapıyorlar diye tepki gösterdi. 

'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar iftiraları 7 soruyla tek tek çürüttü! 'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar... Haberi Görüntüle

TBMM'DEN AÇIKLAMA GELDİ 

TBMM Genel Sekreterliği, Özdağ'ın israf paylaşımı sonrası yazılı açıklamada bulundu. 

Açıklamada, "Sayın milletvekillerimizin bilgisayarları, re'sen değil, sadece ve sadece talepleri halinde değiştirilmektedir. Nitekim, Sayın Ümit Özdağ'ın bilgisayarı da kendisinin 20 Aralık 2021 tarihli dilekçesi ile talep etmesi üzerine değiştirilmiştir. Paylaşımda bahsi geçtiği şekilde bütün milletvekillerimizin bilgisayarlarının değiştirilmesi söz konusu değildir" denildi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading