Yandex Metrica

Ukrayna kanalından 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli! Selçuk ve Haluk Bayraktar'la söyleşi yapıldı

Ukrayna kanalından 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli! Selçuk ve Haluk Bayraktar'la söyleşi yapıldı

Ukrayna'nın en büyük televizyon kanallarından 1+1 "Bayraktar Efsane Kanatlar" belgeseli hazırladı. Belgeselde Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile özel söyleşi yapıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:22

Ukrayna televizyon kanalı "Bayraktar Efsane Kanatlar" belgeseli hazırladı.Belgesel için Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile röportaj yaptı. Belgeselde Baykar'ın hikayesi ve Bayraktar TB2'lerin geliştirilme safhaları anlatıldı. 

Ukraynalı gazeteci Natalia Moseichuk ve ekibi, İstanbul'da 3 gün boyunca belgesel için çekimler yaptı. Belgesel Ukrayna televizyonlarının çoğunda yayınlandı. 

Bir garip intihar vakası! İntihar için gaz açtı, vazgeçip sigara yakınca ev havaya uçtu Bir garip intihar vakası! İntihar için gaz açtı, vazgeçip sigara... Haberi Görüntüle

SELÇUK VE HALUK BAYRAKTAR İLE ÖZEL RÖPORTAJ

Belgesel için Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile özel söyleşi yapıldı.

Veterinerlik Hizmetleri Kanunu 9. Madde 3. Fıkrası nedir? Veterinerlik Hizmetleri Kanunu 9. Madde 3. Fıkrası nedir? Haberi Görüntüle

"BAYRAKTAR EFSANE KANATLAR"

Belgeselde Baykar'ın hikayesi ve Bayraktar TB2'lerin geliştirilme safhaları Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar tarafından anlatıldı. 

"Bayraktar Efsane Kanatlar" adını taşıyan belgesel, Ukrayna'daki televizyon kanallarının yanı sıra, "Baykar Technologies" Youtube  hesabından da yayımlandı.

 Haluk Bayraktar da belgeseli Twitter hesabından paylaştı.

Kaçak sahte alkol üretimi yapanlara geçit yok! 26 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı Kaçak sahte alkol üretimi yapanlara geçit yok! 26 ilde çok... Haberi Görüntüle

"HAKKI ÜSTÜN TUTMAK YAŞAM GAYEMİZDİR"

Ukraynalı gazeteci Moseichuk, 1 saat 47 dakikalık belgeselde Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'ı "önce insan, sonra iş adamı" olarak gördüklerini ifade etti. 

Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'ın Ukrayna'daki savaşta Ukraynalıları anladıklarını kaydeden Moseichuk, "Çünkü onlar için savaş bir bakış açısı, inanç meselesi ve ayrıca ahlaki duruş meselesidir. Çünkü paranın ve ticari başarının önemi yoktur. Babaları Özdemir Bayraktar onlara öyle öğretti. 'Hakkı üstün tutmak yaşam gayemizdir' diyordu ve seçimlerini yaptılar." dedi.

Moseichuk, belgeselde Rus bombardımanları nedeniyle dünyanın en büyük kargo uçağı Antonov An-225'in ağır hasar alarak kullanılamaz hale geldiğini ifade ederek, "Diğer kayıplarımızın yanı sıra Ruslar uçağımız Mriya'yı (Rüya) imha ettiklerinde yeni bir efsanemiz doğdu: Bayraktar, gelecekteki zaferin sembolü." dedi.

Şırnak'tan acı haber: Astsubay İbrahim Daşçı şehit oldu Şırnak'tan acı haber: Astsubay İbrahim Daşçı şehit oldu Haberi Görüntüle

"BU İŞİ TÜRKİYE'NİN BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİ OLARAK GÖRÜYORUZ"

Belgeselde Moseichuk'un sorularını yanıtlayan Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "Biz bu işi Türkiye'nin bir bağımsızlık mücadelesi olarak görüyoruz. Ve bu işin Türkiye'nin bağımsız ve güçlü geleceğinin ancak bu tarz işlerde, bu oyun değiştirici alanlarda adım atarak olabileceğine inanıyoruz. Dolayısıyla babamdan da bize gelecek şekilde hiçbir zaman Baykar için, bizim için ne kadar para kazandığımız, ne kadar gelir ürettiğimiz değil, neleri başardığımız her zaman öncelikli oldu." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading