Yandex Metrica

Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı, neden donuyor?

Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı, neden donuyor?

23 Nisan Salı günü, kullanıcılar Twitter (X)'te sayfa yenilemiyor hatası sonrası erişim raporunu araştırıyorlar. X, en popüler sosyal medya platformlarından biri olmasına rağmen, zaman zaman yeni adı olan X üzerinden erişimde sorunlar yaşanabiliyor. Kullanıcılar, arama motorları üzerinden meydana gelen sorunun kaynağını sorguluyorlar. Elon Musk ise henüz konuya dair açıklama yapmadı. Peki, Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı, neden donuyor?

Gündem

02.05.2024, 02:50

Sosyal medya platformu Twitter, yani yeni adıyla X'e erişimde sorunlar yaşanıyor. DownDetector verileri ışığında, platformlara erişim sorunları anlık olarak aktarılıyor ve kullanıcılar X/Twitter'da anasayfalarını güncelleyemiyorlar.  Peki, Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı, neden donuyor?

Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Haberi Görüntüle

TWİTTER (X) NEDEN YAVAŞ, AÇILMIYOR 23 NİSAN?

X/Twitter'da erişim sorununun ne zaman giderileceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler ele alındı Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler... Haberi Görüntüle

X ÇÖKTÜ MÜ?

Twitter (X) sosyal medya platformuna dünya genelinde erişim problemi yaşanıyor. X'in sahibi Elon Musk ya da yetkili birisinden konuya dair resmi açıklama geldiği vakit haberimize ekleyeceğiz.

2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS 2023 puanı geçerli mi? 2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS... Haberi Görüntüle

TWİTTER (X) ERİŞİM SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Twitter'a giriş yaparken sorun yaşayan kullanıcılar öncelikle ağ bağlantılarını kontrol etmelidirler. Ardından telefonlarının uygulama mağazalarından Twitter uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol etmeleri gerekiyor. Eğer güncel değilse, uygulamanın son sürümünü indirip kurmaları önerilir. Sorun hala devam ediyorsa, masaüstü veya diğer erişim seçenekleri ile deneyebilirler.

Habere Tepki Ver

1

0

2

1

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading