Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye'ye tehdit Yunanistan'a taviz: Yunan armatörler Rus petrolünü taşımak için 183 gemi aldı

Türkiye'ye tehdit Yunanistan'a taviz: Yunan armatörler Rus petrolünü taşımak için 183 gemi aldı

Ukrayna Rusya savaşının başlamasıyla birlikte Rusya'ya yaptırım üzerine yaptırım uygulayan Avrupa ve ABD, Rus petrolünü taşımak için gemi alan Yunanistan'a karşı 3 maymunu oynuyor. Kathimerini gazetesinin haberine göre, Yunan armatörlerin yıl başından bu yana kadar aldığı gemi sayısı 183'e yükseldi.

Gündem

23.01.2024, 19:41

Yunanistan basınından Kathimerini, armatörlerin Rus petrolü ve LNG'yi taşımak için aldığı 183 gemiyi haberleştirdi.

2. el gemi satın alma işleminde Ağustos ayı itibariyle Yunanistan birinci sıraya yerleşti ve bu gemiler için toplamda 3,87 milyar dolar harcadı.

Allied Shipbroking'ten elde edilen verilere göre Yunan armatörler 8 ayda 88 kuru yük gemisi, 89 tanker, 3 konteyner gemisi ve 2 sıvılaştırılmış gaz tankeri satın aldı. 

Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi? Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız... Haberi Görüntüle

ABD VE AVRUPA'DAN YUNANİSTAN'A TAVİZ

Ukrayna savaşının başından bu yana Rusya'ya yaptırım üstüne yaptırım uygulayan ABD ve Avrupa ülkeleri Yunanistan'a hiçbir uyarı vermedi. Söz konusu Türkiye olduğunda F-35 kartını öne süren ABD'nin iki yüzlülüğü ve faydacılığı bir kez daha ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading