Yandex Metrica

Türkiye düşmanı senatörden skandal sözler: Türk SİHA'ları barış ve insan hakları için tehdit

Türkiye düşmanı senatörden skandal sözler: Türk SİHA'ları barış ve insan hakları için tehdit

ABD Savunma Bütçesi görüşmelerinde konuşan Demokrat Parti senatörü Bob Menendez, Türkiye'nin ürettiği SİHA’ların barış ve insan hakları için büyük bir tehdit oluşturduğunu söyledi. Menendez, “Türkiye'nin İHA ve SİHA programının ABD'nin ulusal güvenliğine etkileri araştırılsın.” ifadelerini kullanarak ambargo çağrısında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:14

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarıyla ürettiği silahlı insansız hava araçları (SİHA), Türk düşmanı lobilerin kıskacında olan ABD'li senatörleri rahatsız etmeye devam ediyor.

ABD'nin Savunma Bütçesi'nin görüşüldüğü toplantıda söz alarak konuşan Demokrat Parti senatörü Bob Menendez, Türkiye'ye yönelik skandal sözler sarf etti.

16 Nisan dolar ne kadar? Gram altın, euro kaç para oldu? 16 Nisan dolar ne kadar? Gram altın, euro kaç para... Haberi Görüntüle

“TÜRK SİHALARI İNSANLIK İÇİN TEHDİT”

Türk SİHA'larının tehlikeli, barış ve insan hakları için bir tehdit oluşturduğunu belirten Menendez, “ABD, bu İHA ve SİHA'larda kullanılan parçaları Türkiye'ye satmamalı. Türkiye'nin İHA ve SİHA programının ABD'nin ulusal güvenliğine etkileri araştırılsın.” ifadelerini kullanarak ambargo çağrısında bulundu.

2024 Öğretmen kırtasiye parası ne kadar? 2024-2025 eğitime hazırlık ödeneği kaç para oldu? 2024 Öğretmen kırtasiye parası ne kadar? 2024-2025 eğitime hazırlık ödeneği... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE DÜŞMANLIĞIYLA GÜNDEMDE

Türkiye karşıtlığıyla ün yapan Menendez, geçtiğimiz aylarda da Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sahip olması gereken F-35'lerin Yunanistan'a verilmesini talep etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading