Yandex Metrica

Türkiye'den Somali'ye destek mesajı

Türkiye'den Somali'ye destek mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Somali'de düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Burundili askerler için taziye mesajı yayımladı. Açıklamada, Türkiye'nin Somali'nin yanında olduğu bildirildi.

Gündem

23.01.2024, 22:08

Türkiye, Somali'de düzenlenen terör saldırısı hakkında taziye mesajı yayımladı. Dışişleri Bakanlığı, Somali'nin Orta Shabelle bölgesindeki Afrika Birliği Somali Geçiş Misyonu üssüne düzenlenen, çok sayıda Burundili askerin hayatını kaybettiği ve yaralandığı menfur terör saldırısını kuvvetle kınadı.

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

"KARDEŞ SOMALİ'NİN YANINDAYIZ"

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Somali'nin Orta Shabelle bölgesindeki Afrika Birliği Somali Geçiş Misyonu üssüne bugün düzenlenen, çok sayıda Burundili askerin hayatını kaybettiği ve yaralandığı menfur terör saldırısını kuvvetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenler için dost Burundi hükümetine ve kardeş Somali hükümetine taziyelerimizi sunuyor, yaralılara acil şifa diliyoruz. Türkiye, terörle mücadelesinde Somali'nin yanında durmaya devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading