Yandex Metrica

Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan kuvvetlerinden 'Üç Kardeşler' tatbikatı!

Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan kuvvetlerinden 'Üç Kardeşler' tatbikatı!

Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan özel kuvvetlerinin içerisinde olduğu ortak tatbikat Bakü'de icra ediliyor. 3 ülkenin içerisinde bulunduğu bu tatbikat diğer devletler tarafından ilgiyle izleniyor.

Gündem

23.01.2024, 17:58

Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan özel kuvvetlerinin içerisinde bulunduğu "3 Kardeş 2021" tatbikatı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de icra ediliyor.

Askeri tatbikat, üç ülkenin milli marşlarının okunduğu tören ile başlarken, bayraklar göndere çekildi. Azerbaycan Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Hikmet Mirzeyev'in burada yaptığı konuşmada üç ülkenin kardeşlik bağlarına vurgu yapıldı. İlişkilerin gün geçtikçe daha da güçlendiği mesajı verildi. Mirzeyev, Azerbaycan'ın Ermenistan'a karşı yürüttüğü savaşta Türkiye ve Pakistan'ın desteğinin bu dostluk ve kardeşlik bağlarınının en güçlü göstergesi olduğunu kaydetti.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

ÜÇ KARDEŞ 2021 TATBİKATI 20 EYLÜL'E KADAR DEVAM EDECEK

Korgeneral Mirzeyev, Üç Kardeş 2021 tatbikatının Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan askerleri arasındaki deneyim ve görüş alışverişi için iyi bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi. 

ÜÇ KARDEŞLER TATBİKATI

Tatbikat öncesinde düzenlenen tören, müzik ve dans gösterileriyle görsel bir şölen oluşturdu.

KAYNAK: AA / TR HABER

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading