Yandex Metrica

Türk milletine hakaret etti CHP rozet taktı! Irkçı paylaşımlara tepkiler çığ gibi

Türk milletine hakaret etti CHP rozet taktı! Irkçı paylaşımlara tepkiler çığ gibi

CHP'den yine skandal bir adım geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz senelerde ırkçı ifadelerle Türk milletine hakaret eden avukata parti rozeti taktı. Anadolu Arapları Derneği Başkanı Ömer Uçak'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Türk milleti için ağza alınmayacak sözler kullandığı ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:03

CHP'de yeni bir üye skandalı yaşandı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından genel merkezde parti rozeti takılan Anadolu Arapları Derneği Başkanı Ömer Uçak'ın Türk milletine hakaretleri sosyal medyadaki yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı.

23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024 Çocuk Bayramında ESHOT otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024... Haberi Görüntüle

TÜRK MİLLETİ'NE HAKARET

Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Uçak'ı parti merkezinde ağırlayarak CHP rozeti taktı. Aynı zamanda avukat olan Uçak'ın 2017 yılında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ortaya çıkarken Türk milleti için galiz ifadeler kullanması tepki çekti.

27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bu akşam mı? 27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

CHP YİNE SESSİZ

Uçak'ın paylaşımlarında Türk Milleti'ni 'çapulcu' diye nitelendirdiği, ' ... soyu' gibi hakaretler ettiği, Türk vatandaşlarının aslında Arap olduğunu söylediği görülürken CHP'nin böylesi ırkçı bir isme partisinde yer vermesi ve bu duruma sessiz kalması ise şaşırtmadı.

İşte Türk milletine hakaret eden Uçak'ın o paylaşımları...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading