Yandex Metrica

Tüm hazırlıklar tamam: Balkon konuşması Külliye'de!

Tüm hazırlıklar tamam: Balkon konuşması Külliye'de!

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin 2.turunda oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Sonuçların belli olmasına kısa bir zaman kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olası bir seçim zaferinde nerede balkon konuşması yapacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önceki seçim zaferlerinin aksine bu kez Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden halka hitap edecek.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin 2.turunda oy verme işlemi saat 17.00'da sona erdi. Her zafer sonrası AK Parti Genel Merkezi’nde balkon konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kez AK Parti Genel Merkezi yerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden hitap edecek. İstanbul İl Başkanlığı da balkon konuşması için hazırlanıyor.

2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS 2023 puanı geçerli mi? 2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS... Haberi Görüntüle

BALKON HAZIR

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda görevliler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması için alanı temizlemeye başladı.

TBMM'de İliç için ikinci toplantı! Komisyon üyesi Resul Kurt: 'Bu konuyu siyasete bulaştırmadan araştırmalıyız' TBMM'de İliç için ikinci toplantı! Komisyon üyesi Resul Kurt: 'Bu... Haberi Görüntüle

SES SİSTEMİ KURULDU

Görevliler tarafından il başkanlığı önüne ses sistemi kurulurken balkonda arka tarafta bulunan bölümde 'Teşekkürler Türkiye', 'Teşekkürler İstanbul' yazıları dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading