Yandex Metrica

Sitede Ara

Togg V2 uzun menzil 800 bin TL kredi kampanyası bitti mi? Sıfır faizli 800 bin lira kredi veriliyor mu?

Togg V2 uzun menzil 800 bin TL kredi kampanyası bitti mi? Sıfır faizli 800 bin lira kredi veriliyor mu?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için sunulan kredi kampanyasında yeni bir duyuru yapıldı. Buna göre sadece T10X V1 uzun menzil seçeneğinde geçerli olmak üzere kredi 12 ay sıfır faiz ve 36 ay yüzde 1.99 faiz seçenekli finansman kampanyasında sürenin uzatıldığı açıklandı. TOGG uzun menzil almak isteyen vatandaşlar ise "Togg V2 uzun menzil 800 bin TL kredi kampanyası bitti mi? Sıfır faizli 800 bin lira kredi veriliyor mu?" sorularını sormaya başladı.

Gündem

22.05.2024, 13:25

Ülkemizde en çok satılan elektrkli otomobil unvanını elinde bulunduran TOGG vatandaşların uygun koşullarda araç sahibi olması için finansman desteği paketini açıkladı. Finansman paketine ilgi oldukça yoğun oldu. Sıfır faizli 12 ay taksit seçeneği ve 1.99 faizli 36 ay taksit seçenekli taşıt kredisi kapmanyası büyük taleple karşılandı. TOGG finansman paketiyle ilgili son duyrusunu yayınladı.

Haliç eskiye mi dönüyor? Suyun rengi değişti, pis kokular gelmeye başladı Haliç eskiye mi dönüyor? Suyun rengi değişti, pis kokular gelmeye... Haberi Görüntüle

TOGG V2 UZUN MENZİL 800 BİN TL KREDİ KAMPANYASI BİTTİ Mİ?

Togg'dan yapılan paylaşımda şöyle denildi. " Togg T10X’e özel 800.000 TL'lik kredi kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. 

Yoğun isteğiniz üzerine, sadece T10X V1 Uzun Menzil seçeneğinde geçerli olmak üzere finansman desteğimizi uzatıyoruz. 

Hemen Trumore uygulamasını indirin, 26 Mayıs Pazar gün sonuna kadar siparişinizi oluşturun; kurasız, hızlı teslimatla T10X’e sahip olun."

Togg 800 bin TL kredi kampanyası bitti mi.jpg

Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'deki ateşkes kararıyla ilgili açıklama: Önemli bir adım! Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'deki ateşkes kararıyla ilgili açıklama: Önemli bir adım! Haberi Görüntüle

TOGG KREDİ KAMPANYASI SON GÜN NE ZAMAN?

Togg'dan gelen açıklamada 26 Mayıs Pazar gün sonuna dikkat çekildi. Açıklamada " 26 Mayıs Pazar gün sonuna kadar siparişinizi oluşturun; kurasız, hızlı teslimatla T10X’e sahip olun." denildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading