Yandex Metrica

Tevfik Göksu İmamoğlu'na sordu: "Sen 'eski' diyorsun İETT 'en genç' diyor! Hangisine inanacağız?

Tevfik Göksu İmamoğlu'na sordu: "Sen 'eski' diyorsun İETT 'en genç' diyor! Hangisine inanacağız?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İBB Başkanı İmamoğlu'na "Sen 'eski' diyorsun İETT 'en genç' diyor! Hangisine inanacağız?" diyerek, İETT ve İmamoğlu'nun açıklamaları arasındaki tutarsızlığa dikkat çekti.

Gündem

05.04.2024, 23:23

Esenler Belediye Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, katıldığı bir televizyon programının canlı yayınında son zamanlarda sık sık arızalanarak vatandaşları çileden çıkaran İETT otobüslerine yönelik açıklamalarda bulundu.

"BİZ HANGİSİNE İNANACAĞIZ?"

İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarının sosyal medyada yayılan arızalanma görüntülerine İBB Başkanı İmamoğlu'nun bir türlü cevap veremediğini vurgulayan ve uzun süredir sessiz kaldığını belirten Göksu, “Ne diyeceğini düşünüyordu çünkü ajans daha ona ne diyeceğini söylememişti. Ajans ona 'Sen sus, biz bir slogan arıyoruz' dedi. Ajans bir slogan buldu ve 'bizim filomuz çok eski' dedi. Fakat İBB'ye ait İETT'nin sitesinde ise 'Avrupa'nın en genç filosuna sahibiz' yazıyor. Biz hangisine inanacağız?' diye sordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading