Yandex Metrica

Terörist Sozdar Avesta Kılıçdaroğlu'na destek isteyip Apo'ya özgürlük çağrısı yaptı

Terörist Sozdar Avesta Kılıçdaroğlu'na destek isteyip Apo'ya özgürlük çağrısı yaptı

KCK Genel Başkanlık Konseyi Üyesi terörist Sozdar Avesta, "Apo'ya tecridin sonlandırılması ancak ve ancak fiziki özgürlüğüyle mümkün olacaktır" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'na açık destek verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşklanlığı seçimleri ikinci tura kalırken Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na HDP ve Kandil kanadından destek açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Son açıklamanın sahibi Terörist Sozdar Avesta. Sozdar Avesta, isimli kadın terörist, Cumhur İttifakı'nı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alıp Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırdılar DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

''ZULME UĞRAYANLARIN İNTİKAMI ALINACAK''

KCK Genel Başkanlık Konseyi Üyesi Sozdar Avesta, ''Tekrar tüm halkımıza, özellikle de Türkiye halklarına çağrıda bulunuyorum. Kurdistan halkı görevini layıkıyla yerine getiriyor, nitekim getirdi de. Fakat bu yük sadece Kurdistan halkının omuzlarında olmamalı. Bu faşizmden sadece Kürt halkı zarar görmüyor. Bütün özgürlükçü, demokratik güçler, eşitliğe, özgürlüğe muhtaç olan bütün kesimler bu faşizme karşı kalkmalı. Ancak bu şekilde döneme cevap olabilir ve tecridi kırabilir, zulümkarları yenebiliriz, özgürlüğü mümkün kılabiliriz. Demokrasi elinin 28 Mayıs’ta ineceğine inanıyorum. Tüm şehitlerin, bütün zindan direnişçilerinin ve zulme uğrayan halkların intikamı bu şekilde alınacaktır.'' dedi.

Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

APO'YA ÖZGÜRLÜK İSTEDİ

Terörist başı Abdullah Öcalan'a özgürlük isteyen KCK Genel Başkanlık Konseyi Üyesi, "Apo'ya tecridin sonlandırılması ancak ve ancak Rêber Apo'nun fiziki özgürlüğüyle mümkün olacaktır. Faşizmi yıkarsak, faşist egemenliğini kırarsak Rêber Apo'nun fiziki özgürlüğünü kaçınılmaz kılabiliriz; toplumlar, kadınlara yönelik soykırımın, katliamları ortadan kaldırabiliriz." diyerek skandal sözlere imza attı.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

''İŞİMİZ DAHA BİTMEDİ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almayı sürdüren terörist, "Eğer aldığımız bir nefes varsa, bu ancak Apo'nun özgürlüğü ile, Apo şahsında halkımızın ve kadınların özgürlüğünü sağlamakla mümkündür. Şunu çok iyi biliyoruz; halkımız dönem görevlerini yerine getirecektir. Bu anlarda, bu günlerde değerli bir mücadele yürüttüler. Faşizmin yıkılması için demokratik bir şekilde seçimleri de bir mücadele yöntemi olarak kullandılar. Bütün hile ve sahtekarlıklara rağmen halkımız özellikle 14 Mayıs'ta faşiste, soykırımcıya büyük bir ders verdi. Ancak işimiz daha bitmedi.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading