Yandex Metrica

Terörist sevgilisi ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li vekil Semra Güzel ile flaş gelişme

Terörist sevgilisi ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li vekil Semra Güzel ile flaş gelişme

Son dakika haberleri... Adalet Bakanlığı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkındaki fezlekeyle ilgili prosedürü tamamladı. Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezleke, TBMM’ye iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

Gündem

23.01.2024, 18:37

Adıyaman'da 2017'de terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelemesinde, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile çekilen fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu: Doğrudan bizimle alakalı! Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu:... Haberi Görüntüle

FEZLEKE CUMHURBAŞKANLIĞINA GÖNDERİLDİ

Söz konusu fotoğrafların basına yansıması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Güzel hakkında fezleke hazırlandı. Hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı tarafından, TBMM'ye sunulmak üzere Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi.

Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Haberi Görüntüle

'DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMALI'

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP milletvekilinin terörist ile fotoğrafına ilişkin yaptığı açıklamada 'Şahsi kanaatim bilhassa anayasal düzene karşı işlenen suçlar bakımından ve ağır bir suçlama içeren dosyalarla ilgili dokunulmazlığın kaldırılması ve yargılamanın önünün açılması  gerekir diye düşünüyorum.' demişti.

Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred kavga mı etti? Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred... Haberi Görüntüle

2019 YILINDA DOSYA HAZIRLANMIŞ

Mustafa Şentop, ''Örgüt üyeliğiyle ilgili adı geçen vekilin dosyası var. 2019 yılı Mart ayında hazırlanmış  bir dosya. Bu dosyanın içinde belge var mı diye inceliyorlar.'' şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading